Celebru cantaret de la noi, trimis in judecata dupa ce a transformat o fata de 15 ani in sclava sexuala. Vlada Misici, un cantaret de muzica populara din Banat, a fost retinut pentru trafic de persoane si viol, dupa ce ar fi obligat mai multe tinere, unele minore, sa intretina relatii sexuale cu clienti ai barului sau. Anchetatorii au finalizat rechizitoriul in cazul lui si al altor trei persoane din acest dosar. Activitatea era coordonata si supravegheata de Misici. Conform anchetatorilor, fetele erau racolate sub pretextul angajarii ca ospatarite sau dansatoare in club, iar mai apoi erau oferite clientilor amatori de partide de amor contra cost, in hoteluri si la diferite pensiuni din Timisoara. Sursele judiciare sustin ca pe una dintre fete cantaretul a transformata intr-o adevarata sclava. Aceasta a fost violata in mai multe randuri pentru a fi adusa la supunere, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ducesa de Cambridge - In forma perfecta dupa ce a nascut a doua oara. Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a participat in acest weekend la Festvalul de Polo defasurat la Beaufort Polo Club si a afisat o silueta perfecta, desi a nascut in urma cu doar 6 saptamani. Ducesa si-a facut aparitia intr-o tinuta casual, compusa dintr-o pereche de jeansi si o bluza in dungi si si-a petrecut timpul avand grija de micul Print George, adorabil, ca de obicei. Acesta a avut un nou look stylish, purtand pantaloni scurti, camasa alba si un cardigan bleu. Pe tot parcursul meciului, Kate a fost atenta la George, care nu prea a stat o clipa locului: a alergat, s-a jucat prin iarba, a incercat sa se catere pe un deal, a socializat cu alti copii. In tot acest timp, Printul William a jucat polo, un sport cu traditie in familia regala, anuntaViva.ro.

Andreea Esca a ramas fara slip in bazin: "Dadeam din picioare sa cada Dumnezeului mai repede". Putina lume stie ca in copilarie Andreea Esca a facut inot de performanta. Din aceasta perioada, stirista isi aminteste o experienta pe care n-o va putea uita toata viata. In timpul unui concurs, snurul de la slipi i s-a rupt si a ramas goala, dar asta n-a impiedicat-o sa-si continue cursa. "In timpul unei competitii mi s-a rupt elasticul de la slipul in timp ce inotam. Am simtit ca mi s-a rupt elasticul si nu stiam cum sa fac sa dau din picioare mai repede ca sa cada Dumnezeului mai repede odata de tot, sa pot ajunge la final. Pana la urma am reusit sa-i dau jos de tot, am ajuns la capatul culoarului fara slip si trebuia sa iesim din bazin ca sa intre urmatoarii. Eu nu puteam sa ies si le spuneam intr-una: sa vina mamaie, sa vina mamaie! Pana la urma i-am spus unui arbitru: trebuie sa vina mamaie, pentru ca nu mai am slip si nu pot sa ies din bazin", a povestit Andreea Esca intr-un film de promovare a productiei "Povesti trasnite", informeazaRTV.

15 vedete : nume real versus nume de scena. Faptul ca vedetele apeleaza la nume de scena e deja un lucru bine stiut. Dar sunt si vedete cunoscute cu un anumit nume care ar putea parea cel real... Afla ce vedete au apelat la alt nume decat cel cu care s-au nascut peBravonet.ro.

Nico si-a facut un tatuaj in direct la TV. Invitata in platoul emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars, Nico a uimit telespectatorii cu gestul ei. Cantareata si- a facut un tatuaj pe mana, in direct. Cantareata a spus ca nu a simtit nicio durere in timp ce isi facea tatuajul pielea, ba dimpotriva. "Are o mana baiatul asta... extraordinara! Sunt foarte bine. Chiar ma gandesc sa imi mai fac unul. Stii cum e, cand ai un tatuaj, mai vrei", a spus solista. Nico si-a tatuat pe mana numele fiicei sale, Alexandra, anuntaLibertatea.