Trupa Exotic s-a reunit dupa 11 ani. Andreea Banica, Claudia Patrascanu si Julia Jianu, din nou impreuna. Trupa Exotic s-a reunit, in aceeasi formula de acum 11 ani, de dinainte de desfiintare. Mai precis, Andreea Banica, Claudia Patrascanu si Julia Jianu, toate acum in varsta de 36 de ani, si asezate la casa lor, au urcat pe scena si au cantat hitul care le-a consacrat, "Sexy, sexy, stiu ca ma vrei". Minunea ce a avut loc in incinta unei cunoscute berarii din Capitala a durat doar cinci minute. Motivul? "Le-am invitat pe fostele mele colege sa cantam impreuna acest hit, in cadrul unui concert de-al meu", a declarat Andreea Banica pentruLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Meryl Streep, la 66 de ani: Cea mai buna actrita si rolurile sale celebre. Trei Oscaruri, opt Globuri de Aur si mai multe roluri stralucite decat orice alt actor care a aparut vreodata pe marele ecran! Meryl Streep este, fara indoiala, actrita ideala, cea pe care am urmari-o citindu-ne pana si DEX-ul si pentru care ne-am uita cu mai mare atentie la orice film. Desi o stralucita actrita de film, Streep nu s-a ferit de roluri in televiziune. Iar in mini-seria lui Mike Nichols Angels in America, dupa piesa lui Tony Kushner, ea a avut patru roluri. Ca Hannah Pitt, Ethel Rosenberg, Rabinul si Ingerul Australia, ea a condus o distributie care a reusit sa realizeze probabil cel mai bun film TV al tuturor timpurilor. Problemele pe care le pune mini-seria, jocul actoricesc excelent si toate detaliile, de la muzica la efecte speciale, au facut din Angels in America unul dintre cele mai vizionate si aclamate filme TV - si Meryl Streep a fost doar o rotita din angrenajul care a dat nastere unei adevarate capodopere, anuntaElle.ro.

Dezvaluiri bomba! Iubitul Oanei Zavoranu, acuzat ca o fura pe vedeta si ca a batut-o pe contabila firmei. Oana Zavoranu nu poate sa stea deloc departe de scandaluri. De data aceasta, cel care este acuzat de lucruri ingrozitoare este Alex, iubitul ei palestinian. Invitat in emisiunea "Rai da buni", de la Antena Stars, fostul iubit al Oanei Zavoranu, Razvan Dumitrescu a lansat acuzatii grave la adresa actualului partener de viata al vedetei. Razvan a declarat ca a fost informat ca Alex, actualul iubit al Oanei, ar fi agresat-o pe contabila Agricomex. "Am primit un telefon prin care am fost anuntat ca Alex, iubitul Oanei, o bate pe contabila firmei Agricomex. Am fost sunat si mi s-a spus ca Alex ar fi avut un dialog cu contabila, care ar fi refuzat sa-i dea niste acte, niste bani, iar Alex ar fi vrut sa o loveasca cu pumnul, aceasta s-ar fi ferit si apoi ar fi luat-o la picioare.Agresiunea ar fi fost una fizica si verbala", a declarat Razvan. Mai mult fostul iubit al Oanei, spune despre Alex ca ar fura-o in mod constant pe iubita sa, informeazaLibertatea.

Kim Kardashian si Kanye West vor avea un baietel. Desi ne-am fi asteptat sa aflam aceasta veste dintr-un episod al reality show-ului Keeping up with the Kardashians, Kim Kardashian a ales sa puna capat suspansului si sa faca marele anunt printr-un post pe Instagram. De Ziua Tatalui, Kim Kardashian a postat pe contul ei de Instagram o fotografie adorabila cu Kanye West care ii citea povesti fetitei lor, North. In textul ce insotea fotografia, Kim a dezvaluit si sexul viitorului copil - "Traiesc pentru aceste momente pretioase pe care le petrecem cand calatorim cu tine in turneu. Esti un tatic extraordinar pentru North si vei fi cel mai bun tatic si pentru viitorul nostru baiat!", a scris vedeta pe Instagram. Astfel, Kim a pus capat speculatiei cu privire la sexul viitorului copil. Acum toata lumea se intreaba, ce nume va purta micutul. Doar mai sunt trei alte puncte cardinale, scrieGlamour.ro.

Anda Adam, apucaturi de gravida. In mod misterios, era aparitiilor ultra-sexy ale Andei Adam a apus brusc. Desi neaga ca ar fi insarcinata, blonda se comporta exact ca o viitoare mama: grijulie, atenta la sanatate si... cu cateva kilograme vizibile in plus, pe care nici hainele lalai nu le mai ascund. Asta a fost si impresia fanilor adunati duminica seara sa o vada pe artista la "Sarbatoarea Berii" de la Lugoj. Desi afara nu era atat de frig, Anda s-a infofolit ca niciodata pana acum. Daca Revelioanele o prindeau mai mult dezbracata pe scena, in weekend, la 14 grade, artista a purtat pantaloni lungi, o camasa larga, jacheta peste si sapca pe cap. In plus, in timp ce dansatorii ei se zbantuiau pe scena, Anda s-a rezumat la a-si anima publicul... verbal, anuntaLibertatea.