Irinel Columbeanu a facut-o lata la aniversarea lui Jennifer Lopez! Irinel Columbeanu a avut ocazia sa fie la doar cativa metri de starul international, la petrecerea privata din Las Vegas a acesteia, acolo unde l-a dus prietenul sau, Nick Radoi. Cu siguranta ca Irinel Columbeanu nici macar nu visa sa aiba parte de o astfel de vacanta pe taram american. Afaceristul a stat zilele trecute doar la cativa metri de Jennifer Lopez, numarandu-se printre invitatii la petrecerea organizata cu ocazia zilei sale de nastere, gratie prietenului lui, Nick Radoi. Mai mult, desi Iri a fost insotit de o bruneta sexy rau, acesta a fost vrajit in special de posteriorul vedetei internationale, pe care nu a scapat-o din ochi, chiar daca aceasta nu l-a "onorat"nici macar cu o privire, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Lidia Buble a ajuns piele si os! Fotografia in costum de baie spune totul despre silueta vedetei. Lidia Buble se iubeste cu matinalul de la Neatza, Razvan Simion, si este foarte fericita. De cand iubeste cu patima, cantareata a slabit foarte mult in ultima vreme, ba chiar a ajuns piele si os. Lidia Buble a postat recent o fotografie pe conturile ei de socializare, in care apare in costum de baie. Se poate vedea cu ochiul liber ca vedeta a slabit enorm, nu mai arata la fel ca atunci cand a aparut in peisajul monden. Lidia Buble este din Deva, are noua frati si face parte dintr-o familie de penticostali. Dupa colaborarea cu Adi Sina pentru piesa "Noi simtim la fel", melodia artistei a fost folosita de premierul Victor Ponta in campania electorala in cursa pentru functia de presedinte. Lidia Buble are o relatie de mai multe luni cu Razvan Simion, anuntaCancan.

Margherita de la Clejani, fara sutien la plaja. Cum arata silicoanele artistei. Margherita de la Clejanieste din ce in ce mai indrazneata. Aflata in vacanta in Grecia, artista a renuntat la inhibitii si s-a pozat in cele mai sexy ipostaze. Bruneta a renuntat la sutien si si-a etalat mandra silicoanele, spre incantarea barbatilor. Chiar daca se afla in vacanta, vedeta tine in permanensa legatura cu prietenii virtuali. Asa s-a intamplat si in aceasta seara, cand Marga a incins din nou atmosfera in mediul virtual. "Numai cand stii ce vreinu iei tot ce ti se ofera!", a scris ea in dreptul pozelor. Intr-o rochie neagra, transparenta, Margherita sexy Si-a aratat silicoanele si posteriorul in toata splendoarea spre incantarea prietenilor de pe Facebook care au felicitat-o pentru silueta de invidiat. "Cea mai frumoasa solista", "Arati perfect", "Te iubim", au fost cateva dintre comentarii, informeazaLibertatea.

Ce mult i-au crescuit burtica si sanii Antoniei, insarcinata in cinci luni. Insarcinata in cinci luni, Antonia continua sa urce pe scena si sa-si onoreze contractele. Artista a facut furori la Cluj-Napoca, in prima zi a Festivalului "Untold". Iubita lui Alex Velea si-a scos la inaintare burtica rotunjoara ca o minge si sanii generosi prin decolteul unei salopete care i-a pus in evidente noile forme. Antonia (27 de ani) va deveni anul acest mamica pentru a treia oara. Desi artista a facut anuntul sarcinii intr-un mod original, lasand totusi sa planeze o umbra de mister asupra informatiei, acum cantareata nu se mai ascunde. Artistei a inceput sa i se contureze burtica, iar sanii siliconati stau sa-i "explodeze". Solista s-a fotografiat alaturi de Inna si Nicoleta Nuca, dar si de baietii de la Carla's Dreams pe scena Untold. Antonia a purtat o salopeta mulata, care i s-a asezat perfect pe burtica de gravida, scrieClick.

Oana Lis loveste din nou. Ce tinuta a ales sa imbrace, special pentru cei care sunt "morti" dupa ea. Oana Lis si-a socat din nou fanii cu o aparitie mai putin obisnuita. Desi afara este foarte cald, vedeta a ales sa poarte o bluza neagra, cu un decolteu adanc, care ii scoate la iveala bustul generos. Sotia lui Viorel Lis a avut un motiv intemeiat sa faca asta. "Azi m-am imbracat in negru, special pentru unii care sunt morti dupa mine", a scris Oana pe pagina sa de socializare. Prietenii virtuali au incurajat-o imediat. "Bine Oana. Buna asta", "Asa mai merge", "Esti frumoasa si atragatoare. Nu merita sa suferi", a fost parerea lor. Oana si Viorel Lis formeaza un cuplu celebru si nonconformist. Fostul edil al Capitalei a implinit 73 de ani anul acesta, iar sotia lui l-a surprins placut in dormitor. Oana i-a facut un cadou deosebit. Desi nu a dorit sa spuna despre ce este vorba, Viorel Lis a dat de inteles ca este vorba desre ceva intim, anuntaLibertatea.