Alexandru Arsinel ramane in spital."Daca imi dadeau drumul, ma duceam direct la teatru!"Dupa interventia suferita pentru implantarea unui stent, starea de sanatate a lui Alexandru Arsinel s-a imbunatatit. Actorul a marturisit ca daca ar fi fost externat cu o zi mai devreme, mergea direct la teatru! Alexandru Arsinel a ajuns la spital duminica trecuta, dupa ce a acuzat dureri toracice, ameteli si avea tensiunea foarte mica. Actorul a suferit un infarct, iar a doua zi a suferit o interventie pentru implantarea unui stent pe artera coronara, desi acesta refuzase, initial, sa fie dus cu salvarea la camera de garda. La aproximativ o saptamana de cand a fost internat, starea de sanatate a lui Alexandru Arsinel este una stabila. Actorul se va externa in cursul zilei de luni. "Acum sunt bine. Dar exista o regula ca la infarct sa ramai sapte zile in spital, pentru monitorizare", a declarat acesta pentruLibertatea. Desi a fost la un pas de moarte, actorul a mai spus ca daca ar fi fost externat duminica, s-ar fi dus direct la teatru.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Declaratia unei mame ingrozite. Criminala de la metrou a atacat o pustoaica la mall: "A lovit-o puternic in piept! Avea o privire pierduta si..." Criminala de la metrou nu a lovit prima oara in ziua in care a ucis-o pe Alina Ciucu. Ea a atacat o minora la mall, cu un an in urma! Socata de crima oribila de la metrou, mama adolescentei atacate anul trecut ne-a povestit cu lux de amanunte cum Magdalena Serban a lovit-o, din senin, pe fiica ei. A. Gheorghe, mama adolescentei G. Gheorghe, si-a adunat gandurile si a reusit sa ne spuna intreaga poveste. Femeia ne-a marturisit ca a fost contrariata de faptul ca, dupa ce Magdalena Serban a agresat-o pe fiica ei, criminala de la metrou nu a avut nicio reactie. Mama tinerei lovite a intervenit imediat, i-a cerut explicatii atacatoarei, insa aceasta, cu o privire pierduta, nu i-a raspuns nimic, ulterior facandu-se nevazuta. Bodyguarzii din Mall Baneasa, unde s-a petrecut totul, nici nu au bagat de seama. Poate ca daca ar fi intervenit si, ulterior, ar fi semnalat cazul, crima socanta de la statia de metrou Dristor 1 nu s-ar mai fi petrecut. Un eventual raport al oamenilor de ordine ar fi putut sa le dea un indiciu autoritatilor despre aceasta persoana, care, in mod cert, reprezenta, inca de atunci, un pericol pentru populatie, relateazaCan Can.

Cezara Dafinescu, dezvaluiri din intimitate: "Am fost si sotie, si amanta"Actrita Cezara Dafinescu, considerata cea mai frumoasa actrita din Romania anilor `80, s-a confesat la o emisiune de televiziune. Ea a marturisit ca si-a iubit ambii soti, dar, cu toate ca a fost indragostita nebuneste de cel de-al doilea partener, acesta era extrem de gelos. Cezara Dafinescu a fost invitata in cadrul emisiunii "Dincolo de aparente", de la Antena Stars, unde a povestit mai multe detalii din viata ei sentimentala, secrete pe care nu le-a mai dezvaluit pana acum. Ea a fost casatorita de doua ori, dar cel de-al doilea sot a fost marea ei iubire si viata alaturi de el a fost fantastica, dar, ca orice barbat, avea si partile sale neplacute. Era extrem de gelos, iar cariera ei de actrita a avut de suferit din aceasta cauza, anuntaClick.

Ana Munteanu a castigat Vocea Romaniei 2017. Smiley a rupt sirul de victorii ale lui Tudor Chirila. Ana Munteanu a castigat Vocea Romaniei 2017. Concurenta din echipa Smiley a invins-o pe Meriam Jane, din echipa Tudor. Pe locul 3 s-a clasat Zsuzsana Cerveni, concurenta Loredanei, iar pe locul 4, Andrada Cretu, din echipa Despot. Dupa ce a castigat ultimele trei sezoane Vocea Romaniei, Tudor Chirila s-a vazut invins vineri seara. Concurenta lui Smiley Ana Munteanu a castigat Vocea Romaniei si a pus mana pe marele premiu de 100.000 de euro. In finala Vocea Romaniei 2017, Ana Munteanu a cantat melodia lui Charles Aznavour, "La boheme" si un duet cu Marcel Pavel: melodia "The Prayer" (Celine Dion & Andrea Bocelli). La scurt timp dupa ce a aflat ca a castigat Vocea Romaniei, Ana Munteanu a multumit, vizibil emotionata, publicului care a votat-o si a interpretat din nou melodia care i-a adus trofeul, ￯La boheme￯. Ana Munteanu, o eleva in varsta de 16 ani, a urcat pe scena la auditiile pe nevazute si i-a cucerit pe toti cei 4 jurati, care au intors scaunele, scrieLibertatea.

Ce pensie uriasa trebuie sa plateasca Mel B sotului care a abuzat-o. Mel B trebuie sa plateasca pensie viagera lunara sotului de care a divortat. Asta desi ea se plange ca a abuzat-o sexual si fizic ani de zile.Necazurile nu s-au incheiat pentru fosta membra a trupei Spice Girls, Mel B (42 de ani)! Stephen Belafonte a obtinut in dreptul ca fosta sa sotie sa-i plateasca 15.000 de dolari pe luna, drept pensie. Asta inseamna ca diva va trebui sa-i dea celui care sustine ca a abuzat-o 180.000 de dolari pe an. Mel B e foarte furioasa din cauza deciziei pe care luat-o justitia dupa ce ea ajunsese la o intelegere amiabila cu fostul sot. Vedeta sustine ca Stephen ar fi batut-o in repetate randuri si ca atat ea, cat si copiii ei, se tem pentru viata lor. TMZ a obtinut declaratia vedetei, unde sunt detaliate acuzatiile pe care i le aduce barbatului. Mel povesteste cum, in noiembrie 2007, in noaptea finalei "Dancing with the stars", in timp ce se pregatea acasa, Stephen si-ar fi pus mainile in jurul gatului ei si ar fi inceput sa o sufoce, iar apoi ar fi trantit-o pe podea, noteazaClick.