Anuntul despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher. Managerul fostului pilot a spus adevarul. "Familia..." Michael Schumacher se afla in perioada de recuperare dupa accidentul teribil pe care l-a suferit in decembrie 2013. Familia fostului pilot de Formula 1 a oferit rar detalii despre starea sa de sanatate. Recent, Sabine Kehm, managerul neamtului, a facut declaratii in numele rudelor ex-campionului mondial. Dupa ce s-a trezit din coma, el a fost luat in ingrijire de specialisti in neurologie. In prezent se afla la locuinta sa din Elvetia. Familia lui Schumacher a oferit in ultimii ani foarte putine informatii prinvind starea de sanatate a fostului pilot, potrivit Cancan.

colajFoto: Colaj foto

Regalitatile britanice ar trebui sa ia lectii de la ele. Regina Rania si Regina Maxima, extrem de stylish la intrunire Timp de doua zile, Regina Rania a Iordaniei si sotul sau, Regele Abdullah, se vor afla intr-un turneu regal in Olanda, pentru a intari relatiile diplomatice intre cele doua tari. Gazdele celor doi au fost, evident, regalitatile olandeze, respectiv Regina Maxima si sotul sau, Regele Willem. Am avut, asadar, ocazia sa vedem o noua parada de moda, cele doua regine fiind cele mai stilate capete incoronate din intreaga lume, scrie Click.

Antonio Banderas, departe de look-ul cu care facea furori in trecut. Cum arata actorul la 57 de ani? De-a lungul carierei, Antonio Banderas a interpretat de multe ori rolul barbatului fermecator si care reusea sa puna pe jar inimile femeilor, fiind de ajuns doar o privire. Look-ul sau cu influente latino l-a ajutat sa ajunga rapid un sex-simbol, dar imaginea sa actuala este departe de cea cu care facea furori in trecut. Cu un aspect imbatranit, ras in cap si cu o privire trista, Antonio Banderas si-a uimit fanii, precizeaza Avantaje.

De ce au succes in Romania solistii de pe peste Prut. Ce spune Denis de la "The Motans" Are 28 de ani, iar din 2016 este prezent in difuzoare, pe posturile de radio si in playlist-urile noastre cu piese precum "Versus", "August", "Friend Zone", "Weekend" (feat Delia) etc. Pe Denis Roabes, artistul de la "The Motans", succesul nu l-a schimbat deloc, doar l-a ajutat sa ajunga mai repede in inimile fanilor, informeaza Click.

Motivul pentru care cea de-a treia sarcina a lui Kate Middleton este mult mai vizibila. Care este explicatia specialistilor? Mai este foarte putin pana cand Kate Middleton va deveni mama pentru a treia oara si asa cum era de asteptat, toate privirile sunt atintite asupra ei. Despre sarcina acesteia s-a vorbit destul de mult, mai ales ca in primele saptamani, starile de rau au impiedicat-o sa participe la o multime de evenimente. Chiar daca a mai fost insarcinata de 2 ori, de aceasta data, transformarea este mai mult decat evidenta, scrie Avantaje.