Alexandru Andrieș cântă despre ministrul Daea. “Petrică are o oaie” e album-record. Artistul cu cea mai bogată discografie din muzica românească încheie anul 2018 cu un album-record, cu numărul 84, și melodii inspirate din actualitatea românească, scrie Libertatea.

caru cu vedeteFoto: Hotnews

Video&Foto: Cum a reacționat Teodora Meluță când i s-a propus să pozeze în diverse ipostaze. Visul cele mai bune fotbaliste din România. Teodora Meluță (19 ani) a devenit cunoscută în România după ce a fost desemnată cea mai bună fotbalistă din România, în 2018. Sportiva, fan declarat al celor de la FCSB, este însă și extrem de atrăgătoare, astfel că nu a durat mult până când a primit și propuneri de a poza în diverse ipostaze, conform Digisport.ro.

Ei ne-au părăsit în 2018! Destine tragice pe bandă rulantă. 2018 a fost un an greu, cu multe decese în rândul vedetelor. Artiști de calibru ne-au părăsit, lăsând mai săracă lumea scenei, a televiziunii, dar și a radioului, relatează Click.ro.

Stallone a făcut Crăciunul cu Arnold, iar imaginile cu ei împreună sunt demențiale! Cum arată regii filmelor de acțiune la peste 70 de ani?! Cei doi actori sunt prieteni buni încă din tinerețe iar imaginile din galeria foto îi arată în ipostaze pe care puțini dintre noi le știam, conform Ciao.ro.

Furie printre britanici după mesajul de Crăciun al Reginei. Mulţi s-au grăbit să-i ia apărarea suveranei. Care e mărul discordiei. Tradiţionalul mesaj de Crăciun al Reginei Elisabeta a împărţit opinia publică britanică în două tabere, mulţi declarându-se revoltaţi de un aspect al transmisiunii urmărite de milioane de oameni din întreaga lume, relatează Adevarul.