Cristina Guță a băgat oficial divorț de Nicolae Guță. Pentru că manelistul vrea test de paternitate pentru fiul lor, blonda a introdus acțiune de separare la Judecătoria Târgoviște. Deși au devenit părinți la sfârșitul lunii iunie, Cristina și Nicolae Guță se despart oficial. Nașterea lui Edan nu a adus liniște în familie, dimpotrivă, manelistul se pare că i-a solicitat partenerei de viață să facă un test de paternitate, necrezând sută la sută că el ar fi tatăl puștiului. Evident, Cristina - soția manelistului din 2016 - a luat foc și - după mai multe încercări de împăcare - a decis să introducă acțiune de divorț, scrie Wowbiz.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Ce a făcut Simona Pătruleasa cu rochia de mireasă. A dat pe ea 12.000 de euro, în anul 2008. Simona Pătruleasa, una dintre cele mai frumoase prezentatoare tv a povestit cum își alege ținutele în fiecare zi, care sunt cele trei piese vestimentare pe care le poartă indiferent de tendințe și unde îi place să facă shopping. Mai mult, Simona recunoaște că încă păstrează rochia de mireasă, purtată în 2008 și pe care a dat 12.000 de euro, potrivit Libertatea.

Cântăreţul Eddie Money a anunțat că suferă de cancer în fază terminală. Artistul a făcut anunţul într-o înregistrare video publicată sâmbătă. Cântăreţul american Eddie Money, cunoscut pentru hituri precum "Take Me Home Tonight", a anunţat că a fost diagnosticat cu cancer la esofag în fază terminală. În înregistrarea video, Money a mai spus că a descoperit că are cancer după un control medical de rutină. Artistul în vârstă de 70 de ani a aflat că boala s-a răspândit deja la ficat şi la noduli limfatici, se arată în articolul Digi24.

Connect-R pare că traversează o perioadă derutantă.Cancan, prezintă, în exclusivitate, imagini incredibile cu celebrul cântăreț, aparent debusolat, la biserică. Artistul privea în gol, părea ”desprins” oarecum de realitatea din jur și era aproape de nerecunoscut. Connect-R și Misha au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar rodul iubirii lor este Maya, fetița pe care o au împreună. Cei doi au șocat pe toată lumea când au anunțat că nu mai formează un cuplu. Au păstrat, însă, o relație corectă de dragul copilului, în așa fel încât nimeni să nu aibă de suferit de pe urma despărțirii.

Kate Middleton este în topul celor mai populare figuri regale din Marea Britanie. I-a luat fața lui Meghan Markle. În 2018, Meghan Markle se afla în topul fruntaş al celor mai populare figuri regale din Marea Britanie. Anul acesta, însă, Ducesa de Sussex a fost propulsată mult mai jos în clasament. Se pare că scandalurile cu familia sa i-au adus lui Meghan Markle numai neplăceri. Nu mai e la fel de populară ca anul trecut, iar acest lucru i-a stricat imaginea şi Prinţului Harry, care a trecut pe locul 2 în clasament. Regina Elisabeta fiind cea care şi-a recăpătat locul întâi, conform Verdict.