Adelina Pestriţu, răvăşitoare pe covorul roşu în Los Angeles. Totul despre ţinuta de lux a vedetei. Adelina Pestriţu, prima româncă ce ajunge la gala E! People’s Choice Awards 2019 din America, a fost la înălţime duminică noaptea pe covorul roşu. Bruneta a participat la decernarea premiilor, fiind aranjată de o armată de oameni din staff-ul evenimentului. Într-o rochie neagră, cu trenă şi pene, creată la casa de modă M.Marquise, pentru care nu mai puţin de 16 croitorese au lucrat la foc continuu timp de şase zile pentru a coase manual toate cristalele şi accesoriile ţinutei, bruneta i-a făcut pe fotografi să nu contenească în a o surpinde în cele mai bune cadre, scrie Click.ro.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Madonna, dată în judecată de un bărbat care şi-a cumpărat bilet la concertul ei: care e motivul. Cum i-a răspuns artista fanului său. Nate Hollander, un bărbat din Florida, a dat-o în judecată pe Madonna din cauză că artista a întârziat cu două ore momentul începerii concertului care va fi susţinut de aceasta. Fanul reclamă faptul că ora de începere a concertului era 20.30 când a cumpărat el biletele, însă în octombrie a fost schimbată la 22.30 de organizatorii, care - potrivit plângerii depuse - nu au oferit deocamdată posibilitatea de a restitui banii celor care nu sunt dispuşi să stea atât de târziu noaptea la Miami. Madonna a reacţionat subtil, în timpul concertului pe care l-a susţinut la Las Vegas, cu privire la procesul intentat împotriva ei. „Trebuie să înţelegeţi ceva. O regină nu e niciodată în întârziere“, potrivit Adevărul.ro.

Prima apariție publică a actorului Kevin Hart după accidentul auto. Ce mesaj a transmis. Kevin Hart și-a făcut pentru prima oară apariția în public, după accidentul în care a fost implicat în urmă cu câteva luni. Actorul a participat la premiile People’s Choice 2019. „În primul rând, mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că sunt aici. Mă face să apreciez și mai mult viața. Mă face să apreciez lucrurile care contează cu adevărat. Familia. Vreau să le mulțumesc soției și copiilor mei, care au fost mereu alături de mine”, a spus actorul citat de Știrile Pro Tv.ro.

Helen Mirren le răspunde celor care au confundat-o cu iubita lui Keanu Reeves. Săptămâna trecută au apărut primele fotografii ale iubitei lui Keanu Reeves, Alexandra Grant: la vederea acestor imagini, multă lume a crezut că este vorba de actriţa britanică Helen Mirren, ţinând cont de asemănarea izbitoare dintre ele. Când Reeves a venit la petrecerea din Los Angeles, la braţ cu iubita lui, mulţi au crezut că este vorba de actriţa britanică Helen Mirren, în vârstă de 74 de ani. De fapt era vorba de artista Alexandra Grant (46), mult mai tânără decât veterana actriţă britanică, dar cu care împărtăşeşte o mare asemănare fizică, conform Digi24.

Smiley, desființat de Cheloo. Ce a zis juratul de la Antena 1 despre Smiley. Cheloo este recunoscut ca fiind o vedetă lipsită de inhibiții sau frustrări. Din această cauză, replicile sale sunt, de cele mai multe ori, acide, tranșante și… memorabile. Iar un exemplu sugestiv este chiar un ”atac fără milă” la adresa lui Smiley. Iar povestea din spatele ”săgeților” trimise de nonconformistul Cheloo are ca punct de reper anul 2010. În perioada respectivă, trupa ”Paraziții” a scos pe piață o piesă cu mare priză la public – ”O chema”. Mai multe vedete de la noi au fost luate la ”bani mărunți” și făcute ”praf și pulbere”. Iar printre ele s-au aflat Smiley și… iubita lui de atunci, Laura Cosoi. Acesta este versul, cântat de Cheloo, în care Smiley și Laura sunt ”loviți” fără menajamente. ”O chema Laura, era combinată cu Andrei / Dar în lipsa mea și-a lui se băteau turcii la gura ei”, relatează Cancan.ro.