Ce sacrificii face Mihai Bobonete pentru familie. Culise din viaţa actorului care nu se văd la TV. Sfârşitul de an este plin pentru Mihai Bobonete (39 de ani), interpretul cârciumarului Bobiţă din îndrăgitul serial „Las Fierbinţi” de la PRO TV, având filmări, spectacole de stand-up comedy şi evenimente mondene. Mai nou, îi puteţi recunoaşte vocea pe coloana sonoră a filmului de animaţie „Regatul de gheaţă 2”, unde i-a împrumutat vocea omului de zăpadă Olaf. Actorul găseşte timp şi pentru marea lui pasiune, pescuitul. Pe 7 şi 8 decembrie, de la orele 20.00, artistul va susţine, la Sala Palatului, două reprezentaţii cu spectacolul „Stand-Up Comedy cu Bobonete, Diţă, Rait, Văncică 2019”, relatează Click.ro.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Haruki Murakami, 70 de ani, este un scriitor prodigios, dar și un maratonist fanatic. Celebrul scriitor japonez Haruki Murakami, al cărui nume e vehiculat de câțiva ani pe lista scurtă a favoriților la Nobelul pentru Literatură, își alimentează viața, în mod neașteptat, cu un ultramaraton sau un triatlon. Japonezul ajuns la 70 de ani este un scriitor faimos al ultimilor patru decenii, iar celebritatea și-a creionat-o cu operele sale, vândute ca pâinea caldă. Una dintre cărțile sale ultracunoscute este dedicată unei pasiuni arzătoare: alergatul. Sentimentul de eliberare de după fiecare cursă îi oferă doza de energie pentru un nou maraton. O disciplină autoimpusă pentru a putea crea opere, romane care-și trag esența din interior, relatează Libertatea.

Câți ani avea Andreea Bălan când și-a pierdut virginitatea. Andreea Bălan nu a scăpat de această întrebare ”incomodă”, însă vedeta nu s-a ferit să răspundă. Inițial, s-a crezut că a devenit femeie în perioada în care avea 15 ani și a trăit o poveste de dragoste cu Ionuţ Manea, partenerul ei de dans din videoclipul piesei “Moşule ce tânăr eşti”. Însă Andreea Bălan a oferit detalii care au lămurit misterul. În 2004, Andreea Bălan l-a cunoscut pe compozitorul Teo Păcurar, iar zvonurile că și-ar fi pierdut virginitatea era tot mai des vehiculate. Invitată în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, Andreea Bălan a negat, inițial, dar apoi a recunoscut că nu mai era fecioară de câteva luni. Andreea și Teo Păcurar s-au logodit, în anul 2005, numai că această relație a durat doar până în 2006, conform Cancan.ro.

Andreea Esca, însărcinată la 47 de ani? Cum a apărut știrista la un eveniment monden. Andreea Esca a apărut la un eveniment monden cu o burtică suspectă. Rochița roșie și largă i-a făcut pe cei prezenți că știrista ar vrea să mascheze ceva și nu a durat mult până când în presă s-a speculat că vedeta ar fi însărcinată la 47 de ani. Andreea Esca a mărturisit că are mari fluctuații de greutate și, dacă nu ar avea grijă ce mănâncă, corpul ei ar arăta cu siguranță altfel. Știrista Andreea Esca știe la ce trucuri vestimentare să apeleze pentru a masca micile imperfecțiuni ale siluetei sale, arată Wowbiz.

Dezvăluire șocantă în showbiz! Vedeta care s-a căsătorit virgină la 27 de ani. Adriana Lima este considerată un super-model care și-a făcut un nume ”mare” la Victoria` Secret datorită frumuseții sale. Are origini japoneze, elvețiene, americane și africane, dar Adriana se consideră „afro-braziliană”. La un moment dat, Adriana Lima a făcut o dezvăluire de senzație, luându-și fanii prin surprindere. A mărturisit că a fost… virgină până la vârsta de 27 de ani, atunci când s-a căsătorit cu Marko Jaric. Acesta a ținut cont de regulile impuse de religia sa și nu a dorit să facă sex înainte de căsătorie, se arată în articolul Cancan.ro.