Demascare. Fostul impresar al Monicai sustine ca ea a fost ajutata sa-si faca loc in modellingul italian de un barbat pe care l-a cunoscut in discoteca Hollywood

Scandalul izbucnit intre Moni Columbeanu si impresarul ei italian, Antonello de Gennaro, scoate la iveala o multime de amanunte picante despre felul in care s-a lansat sotia lui Irinel in modellingul italian. Suparat pe faptul ca Monica nu i-a achitat onorariul in valoare de 18.000 de euro, care, sustine el, i se cuvenea in urma promovarii pe care i-a facut-o acesteia in Peninsula, jurnalistul italian a decis sa dezvaluie presei din Romania adevarata poveste a ascensiunii ei in Italia. Pe adresa cotidianului Cancan au sosit mai multe mesaje in care este relatat cu lux de amanunte cum Moni a ajuns sa prezinte pe marile scene ale modei si, de asemenea, cat de mici au fost onorariile ei de model comparativ cu sumele vehiculate in presa din Romania.

Astfel, potrivit expeditorului italian, Monica a incercat sa se afirme ca model in Italia, imediat dupa casatoria sa cu Irinel, insa a dat gres, fiind refuzata de marile agentii (ex. FIRST a lui Franco Battaglia) la usa carora a batut. Dupa ce ar fi participat inutil la nenumarate castinguri, ea si-a gasit salvarea intr-un avocat italian, cu care ar fi avut chiar un flirt. "Monica iesea in fiecare seara cu celelalte modele si barbati italieni in discoteca Hollywood din Milano, a cunoscut un avocat care a recomandat-o agentiei Major Models, cea care a reprezentat-o pe Catrinel Menghia la sosirea ei in Italia. Directorul de booking de la Major, dupa ce a vazut-o (imbracata mai mereu doar in slip tanga) i-a spus sa ramana in Romania, pentru ca in Italia nu ar fi putut niciodata sa lucreze ca model.

Acelasi avocat italian, cu care se spune ca ar fi avut si un flirt, a prezentat-o apoi Paolei Benegas, proprietara unei mici agentii de modele din Milano, Exito Models", se scrie in mesajul primit din partea impresarului italian. Ajutata de Existo, Moni a ajuns sa pozeze pentru Maxx, dar asta, doar pentru ca alte modele de origine romana, mult mai cunoscute, au refuzat sa-si asocieze imaginea cu o campanie antirasism in contextul scandalului cu rromii din Italia, si nu a primit niciun euro pentru prestatia ei.Acelasi De Gennaro sustina ca pentru pictorialul din "Qui", o revista cu acoperire restransa (cca 30.000 de exemplare distribuite gratuit, in principal intr-un orasel de langa Roma), Moni a primit 1.000 de euro plus cazarea si biletele de avion, adica inca vreo 400 de euro. De asemenea, la parada de la Milano Fashion Week, sotia lui Irinel a ajuns gratie prieteniei pe care a legat-o cu o producatoare brazilianca, Laura Batista, pe care a cunoscut-o la un eveniment caritabil in Romania. Aceasta i-a procurat un job in prezentarea designerului rus Kira Plastinina, pentru care Monica a primit 500 de euro. De Gennaro mai spune ca pentru parada Valeriei Marini, doamna Columbeanu a fost recompensata in natura, cu o tinuta din colectie.

Cancan