Angelina Jolie, muza Jennei Jameson. Starul porno Jenna Jameson a dezvaluit ca vrea sa aiba copii, preferabil gemeni, iar pentru asta Angelina Jolie reprezinta un model. “Cred ca voi ramane nemaritata si voi face doar copii. O iau pe urmele Angelinei”, a declarat Jenna pentru revista US Magazine, scrie Click.

Soţia lui Mihai Albu vrea să i-o tragă Monicăi Columbeanu. Desi au plictisit poporul cu cearta care le-a patat frumoasa prietenie, pe care-au intretinut-o aproape doi ani, Iulia Albu si Monica Columbeanu continua sa-si scoata ochii, prin corespondenta.

Dupa ce si-au aruncat vorbe jignitoare in presa, au trecut la indiferenta manifestata reciproc, cu precadere la evenimentele mondene. Nu s-au scuipat, dar mult nu mai aveau pana s-o faca. In aceasta perioada a existentei lor, in care nu stiu ele care e mai desteapta, incearca sa si-o traga de la distanta, prin reusitele profesionale si familiale inregistrate, scrie Atac.

Dan Negru, rugat sa indeplineasca un vis cu blonde, sex si Lamborghini. De la demararea celui mai grandios show tv, "O seara de vis", gazdele emisiunii, Dan Negru si Mihaela Radulescu, sunt pur si simplu asaltate cu mii de cereri venite din toata tara pentru indeplinirea unor dorinte care mai de care mai inedite. Intr-unul dintre mesajele sosite pe adresa emisiunii, un barbat il ruga fierbinte pe Dan Negru sa ii aduca o masina Lamborghini si trei blonde superbe cu care sa faca sex pe capota automobilului respectiv, potrivit Cancan.

Nico a primit rochie cu Swarovski de la Dan Popi. Dan Popi, bosul Cat Music a fost la Belgrad pe toata durata desfasurarii concursului Eurovision, pentru a-i sustine pe Nico si Vlad Mirita. Astfel, dupa ce reprezentantii tarii noastre au trecut cu brio de semifinala, Dan Popi impreuna cu regizorul Petre Nastase s-au gandit sa schimbe vestimentatia artistei. Sustinuti si de Ioan Duma, care a inaintat o cerere catre EBU, acestia au apelat la serviciile unui designer celebru in Serbia. S-a ales pentru finala din aceasta seara o rochie argintie cu cristale Swarovski, potrivit Atac.

Tina Turner: Beyonce nu se va ridica niciodata la valoarea mea! Tina Turner sustine tare si raspicat ca, desi Beyonce Knowles este o mare cantareata, aceasta nu se va ridica niciodata la inaltimea unui adevarat star rock'n roll, informeaza Romantica.

Ashton Kutcher, confesiuni romantice. Ashton Kutcher, unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, a fost surprins intr-un moment de mare sensibilitate, declarand reporterilor de la Daily Mail marea sa dragoste pentru Demi Moore si pentru fetele ei, concepute cu actorul Bruce Willis.

Ciudatenia relatiei dintre cei doi actori porneste de la faptul ca varsta lui Ashton, 30 de ani, este mai apropiata de cea a fetelor, Rumer - 19 ani si Scout - 16 ani, decat este de sotia sa Demi - 45 de ani, informeaza Click.

Adi Minune, filat de serviciile secrete americane. Adrian Minune a fost in atentia serviciilor secrete americane, care l-au pus pe lista persoanelor suspecte imediat dupa atentatele de la 11 septembrie 2001, cand teroristii Al-Quaida au aruncat in aer cele doua turnuri ale World Trade Center. Imediat dupa producerea tragediei, soldate cu aproape 3.000 de morti, autoritatile SUA au transmis catre Politia Romana o informare cu privire la faptul ca un lautar roman, pe numele sau Adrian Simionescu, introduce in America si Canada imigranti ilegali, scrie Cancan.

Steven Tyler a fost internat intr-o clinica de dezintoxicare. Liderul trupei Aerosmith, Steven Tyler, are probleme mari din pricina... viciilor. Potrivit presei britanice, Tyler se afla intr-o clinica de dezintoxicare si reabilitare din statul american California, iar purtatorul sau de cuvant refuza sa vorbeasca despre starea actuala a artistului, scrie Romantica.