Laura Andresan va povesti despre relatia pe care a avut-o cu Basescu. Laura Andresan le pregateste politicienilor si nu numai o surpriza de proportii. Ea va publica anul viitor, in luna februarie, cartea "Barbati la feminin", unde, spune sexy-vedeta, va face dezvaluiri despre barbatii din viata ei. Exista in car­­­­­te un capitol denumit «Po­­­­­­­li­­­­­­­ti­­­­­­­­cieni si sex», in care voi dez­­­­­­­valui in premiera si despre re­­­­­la­­­­­­­­­tia pe care am a­­­­­­­vut-o cu Traian Basescu in anul 2001, cand l-am cu­­­­­­­­­nos­­­­­­cut. Nu vreau sa spun nimic mai mult, cine vrea sa afle mai mul­­­­­­­­­­­­te va trebui sa ci­­­­­teas­ca in carte. Printre alti politicieni care apar mai pot mentiona pe Cozmin Gusa si pe Dan Matei Agathon", a de­­­­­­cla­­­rat La­­­­­­­­­ura Andresan, potrivit Libertatea.

Dragoste nebuna. Ciao! i-a urmarit pe cei doi intr-o vacanta secreta, departe de Bucuresti, unde vedetele Antenei 1 au dat frau liber sentimentelor. Mihaela si Dani n-au ezitat sa se imbratiseze si sa sarute cu foc pe strada, purtandu-se ca doi indragostiti lulea. Povestea prezentata in exclusivitate de revista este senzationala. Mihaela si-a rasfatat iubitul la cumparaturi, iar drept rasplata acesta i-a oferit un "munte" de iubire, scrie Cancan.

Ce sani lasati au la 20 de ani! Putine vedete s-au nascut cu un trup fara cusur si, chiar daca la televizor defectele sunt camuflate, realitatea scoate intotdeauna la iveala imperfectiunile. Iata, asadar, ca nici bombele sexy nu sunt scutite de neplaceri, sanii lasati si celulita, fiind, conform specialistilor, cele mai mari necazuri ale femeilor. Ilinca Vandici, Andreea Antonescu, Roxana Ionescu si Simona Sensual sunt cateva vedete care ar avea nevoie de niscaiva ajustari la decolteu, scrie Click.

Delia l-a parasit pe Matteo. Delia Matache s-a intors la "burlacie". Dupa o relatie de doi ani cu colegul ei de breasla, Matteo, cantareata este din nou singura. Si, se pare, decizia i-a apartinut. Blonda s-a plans prietenelor sale ca povestea ei de amor nu mai are niciun haz si, mai mult, nu pare sa evolueze nicicum. Nemultumirile s-au strans de ambele parti si, in cele din urma, au dus la destramarea cuplului. Decizia a fost luata de comun acord in urma cu cateva saptamani, insa, potrivit apropiatilor lor, Delia si Matteo au facut o intelegere conform careia urmau sa pozeze in continuare in cuplul ideal, scrie Cancan.

Razvan a devenit din nou tata. Brunetul de la matinalul Antenei 1, "Neatza cu Raz­­van si Dani", a devenit tata pentru a doua oara. Luni seara, Diana, sotia lui Razvan, a nascut la Mater­­­­nitatea Filantropia un baietel perfect sanatos. Desi a mai trecut o data prin aceasta experienta, vedeta Antenei 1 tot a avut emotii. Pentru ca a stat la maternitate pana la ora 2.00, Razvan nu s-a putut trezi pentru a ajunge la timp la emisiune. Asa ca Dani a fost nevoit sa prezinte singur matinalul, timp de o jumatate de ora, scrie Libertatea.

Berlusconi o rasfata pe Victoria Beckham. Sotia celebrului fotbalist englez David Beckham, Victoria, a primit o oferta greu de refuzat de la premierul italian Silvio Berlusconi. El este dispus sa-i dea fostei membre a trupei "Spice Girls" 16 milioane de dolari pentru a lucra la unul dintre canalele de televiziune pe care "Il Cavaliere" le detine. "Posh Spice" ar urma sa faca un reality-show asemanator celui realizat in SUA, despre familia ei si despre mutarea in Italia, scrie Cancan.

Minune, ii ajungi Monicai pana la buric! Luni seara, la un eveniment monden ce a avut loc la Hotelul Radisson din Capitala, Monica Columbeanu si Adi Minune ne-au oferit o scena demna de “Cascadorii rasului”. Cantaretul de manele a fost surprins de fotoreporterii Click! in timp ce urca pe scena, alaturi de Monica, tocmita de organizatori sa prezinte momentele artistice, diferenta de inaltime dintre ei fiind de-a dreptul amuzanta, scrie Click.

Asa ar fi aratat daca ar fi fost femei. In urma unui concurs de fotografii modificate, realizat pe site-ul Worth1000.com ii puteti admira pe unii dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, precum George Clooney, Orlando Bloom, Ashton Kutcher, Leonardo DiCaprio, in niste ipostaze inedite. Mai exact, cum ar fi aratat acestia daca ar fi fost femei. Astfel, cu ajutorul photoshopului, au fost pastrate trasaturile fetelor lor, carora li s-au adaugat cateva imbunatatiri tipic feminine: ruj, bucle, sani, cercei, rimel etc, scrie Libertatea.

Oana - indrazneata: extensii si decolteu adanc. A slabit 15 kilograme in trei luni, a incercat extensiile de par, poarta rochii scurte si decoltate si, mai mult, a ramas cu acelasi barbat de mai bine de o luna de zile. Pentru Alexandru, prietenul ei de numai 23 de ani, Oana Roman (33 de ani) este in stare de orice schimbare de look care sa o faca mult mai frumoasa si mai atragatoare. Pana acum i-a reusit, tinand cont ca acesta nu a parasit-o, ba dimpotriva, relatia lor devine din ce in ce mai serioasa, scrie Click.