Diana Munteanu, satula de Cipru. Diana Munteanu s-a saturat de viata monotona pe care o duce in Cipru, acolo unde sotul ei, fotbalistul Claudiu Niculescu, a semnat un contract pe doi ani cu echipa Omonia Nicosia. Prezentatoarea tv duce dorul familiei si al vechiului sau program si marturiseste ca abia asteapta sa se intoarca acasa. Dorinta Dianei nu se va realiza insa curand, pentru ca Niculescu trebuie sa-si respecte contractul cu echipa de fotbal. Sportivul si sotia lui vor putea reveni in Romania doar daca patronii Omonia Nicosia vor fi de acord sa renunte la colaborare, scrie Gardianul.

Aranjamentul lui Michael Jackson. Starul pop Michael Jackson a incheiat un aranjament extrajudiciar pentru returnarea datoriei avute la printul Bahrainului, dupa ce acesta solicitase, printr-o plangere depusa la o instanta londoneza, rambursarea sumei de sapte milioane de dolari (5,5 milioane de euro), informeaza Curentul.

Monica si Irinel Columbeanu sunt la un pas de divort. Surse din anturajul vedetei ne-au dezvaluit faptul ca Monica nu-l mai suporta absolut deloc pe sotul ei. Daca pana acum Monica afirma faptul ca mai doreste un frate sau o sora pentru Irina, acum daca este intrebata despre acest subiect ea raspunde ca nu ia pastile, dar ca are alte prioritati si inca nu este timpul pentru a mai avea un copil. Si cum nu se protejeaza, dar nici insarcinata nu ramane este clar faptul ca cei doi nu prea mai au parte de nopti fierbinti. De altfel, sotii Columbeanu au dormitoare separate, patul conjugal fiind de mult parasit de Monica, care prefera sa doarma in camera care este de fapt destinata studiului. Nici Irinel Columbeanu nu se prea omoara de dragul sotiei, el preferand sa petreceaca noptile prin tara, pe motiv ca are importante intalniri de afaceri. Iar atunci cand vine in Bucuresti, Monica alege sa plece la diferite prezentari de moda cu soferul doar-doar o scapa de sotul ei. Se pare ca pe cei doi ii mai leaga acum fetita lor, Irina, de educatia careia ei se ocupa indeaproape, scrie Atac.

Clint Eastwood renunta la actorie. Starul american Clint Eastwood renunta la actorie, dupa o cariera de cinci decenii, dar va continua sa regizeze filme. Eastwood, in varsta de 78 de ani, a declarat ca rolul din filmul "Gran Torino", care va fi lansat in februarie 2009, este ultimul din cariera sa de actor, insa a subliniat ca nu planuieste sa renunte si la meseria de regizor. Rolul lui Eastwood in "Gran Torino", film pe care il si regizeaza, este al unui veteran de razboi rasist, scrie Romantica.

Madonna este furioasa si pe noul ei iubit. Regina muzicii pop, proaspat divortata de Guy Ritchie, este revoltata de comportamentul mai noului ei iubit. Se pare ca vedeta de baseball, Alex Rodriguez a renuntat la initierea in religia Kabbalah pentru ca se plictisea. Fiind devotata trup si suflet acestei religii, Madonna a tinut cu tot dinadinsul ca si Rodriguez sa-i impartaseasca credinta. Dar o sursa prezenta la curusuri a povestit : "Nici macar nu a terminat Kabbalah 1, introducerea in studiul acestei religii si cea mai mare parte a timpului si-a petrecut-o pentru a fi consiliat, nicidecum pentru a studia", informeaza Romantica.

Codin s-a iubit cu Diana. Surpriza in high-life-ul bucurestean! Inainte sa inceapa o relatie cu Anna Lesko, afaceristul Codin Maticiuc a avut o idila cu actrita Di­a­na Du­mi­trescu, alias Regina din te­le­no­ve­la cu acelasi nume. Cei doi s-au cunoscut intr-un ca­zi­nou din Bu­curesti si s-au iubit o luna, informeaza Libertatea.

Jamie Foxx vrea sa fie primul Bond de culoare. Celebrul actor Jamie Foxx, detinatorul unui Oscar, a declarat ca nu ar rata sansa de a fi primul James Bond de culoare. "Bineinteles ca as accepta rolul. As da rolului putina culoare si ritm... de hip-hop, a spus actorul. Jamie este foarte sigur ca nu ar avea probleme cu perfectionarea accentului britanic si cu siguranta nu s-ar teme sa sugereze cateva schimbari pentru rolul cunoscutului spion, afirma Libertatea.

Topul celor mai mediatizate vedete. Revista americana Forbes a realizat topul anual al vedetelor care sunt cel mai des in atentia presei. Astfel, prestigioasa publicatie a reunit pe podium trioul Paris Hilton, Britney Spears si Lindsay Lohan, care nu de mult erau nedespartite, ele fiind poreclite de presa “cele trei dizgratii” datorita vietii lor tumultuoase de noapte, scrie Libertatea.

Boy George, judecat pentru sechestrare. Cantaretul si DJ-ul britanic Boy George va fi judecat de autoritatile londoneze pentru ca a sechestrat si a privat de libertate un barbat care lucra la o companie de escortare a minoritatilor sexuale gay. Artistul a fost acuzat ca l-a legat pe Audun Carlsen cu catuse, sechestrandu-l in imobilul sau, la 28 aprilie 2008, afirma Click.

Cu ocazia Craciunului, Brad Pitt aduce fanilor un nou film in care apare intr-o ipostaza neasteptata. Actorul interpreteaza rolul unui barbat ce se naste batran, la 80 de ani, dar care, o data cu trecerea timpului, intinereste. Pelicula, intitulata „The Curious Case of Benjamin Button”, urmareste viata lui, de la sfarsitul Primului Razboi Mondial pana in secolul al XXI-lea, si povestea de dragoste traita cu personajul jucat de Cate Blanchett, scrie Click.