A trimis o prostituata la birou. O proxeneta a dezvaluit procurorilor cum i-a facut rost miliardarului Columbeanu de o tanara pentru sex. Solicitarea miliardarului a fost facuta intr-o perioada in care acesta nu era casatorit. Tatiana Ceremus a dat in fata procurorilor o declaratie in care spune ca a fost sunata de miliardar. Proxeneta sustine ca Oxana a mers la adresa indicata de ea, acolo unde ar fi avut miliardarul biroul. "Oxana a fost la adresa, dar Columbeanu intre timp chemase o alta fata, asa ca a refuzat-o pe Oxana", a mai declarat Ceremus. Aceasta a mai sustinut si ca miliardarul i-ar fi dat Oxanei un milion de lei vechi "pentru deranj", scrie Cancan.

Gina Pistol, ceruta in casatorie de Ciprian Marica. Fotbalistul a si cerut-o, de curand, in casatorie pe Ginuta, iar aceasta a acceptat pe loc. Nunta este programata pentru sfarsitul acestui an si va constitui unul dintre cele mai importante evenimente din showbiz. Gina si fotbalistul vor sa-si cheme doar prietenii apropiati la nunta, scrie Atac.

Serenade la dus. Sir Tom Jones afirma ca Elvis Presley i-a cåntat in timp ce el era dezbracat in dus. El spune ca regele Rock’n’Roll a venit sa il vada intr-un concert din Las Vegas si ca a vrut neaparat sa ii cånte ceva. „Nu a vrut sa astepte. Eram in dus si puteam sa il aud pe Elvis Presley cåntånd. Cånd am deschis ochii, el se sprijinea de usa si imi cånta. Nu aveam haine pe mine si cred ca imi analiza fizicul“, afirma Tom Jones, potrivit Curentul.

Sean Penn face glume pe seama iubitului Madonnei. Diva in varsta de 50 de ani l-a felicitat pe fostul ei sot pentru castigarea Oscarului. Acesta i-a multumit, dar nu s-a putut abtine sa n-o ironizeze pe Madonna, facand o remarca rautaciosa la adresa actualului iubit al cantaretei, Jesus Luz, in varsta de 22 de ani. Penn a intrebat-o razand pe Madonna daca are are alt copil, scrie Libertatea.

Mantea este amenintata de sotia iubitului. Andreea Mantea are probleme in dragoste! Vedeta Antenei 1 a infuriat-o la culme pe rivala sa, Alexandra Tirdea, femeia cu care actualul ei iubit, Andrei, se afla in divort si pe care acesta a si lasat-o insarcinata. Alexandra s-a decis sa rupa tacerea si a trecut la amenintari dure: “Mantea sa aiba grija pe unde merge!”, a declarat aceasta, scrie Click.

Kate Moss umbla cu penisul la gat. Kate Moss s-a accesorizat cu o bijuterie rusinoasa in timpul unei vizite la o scoala de arta din Londra. Medalionul in forma de falus i-a scandalizat pe profesori, scrie Cancan.

Beyoncé si-a aratat un sfarc la Oscar. Ca la orice eveniment monden, nici cea de-a 81-a gala de decernare a premiilor Oscar, ce a avut loc, zilele trecute, la Los Angeles, SUA, nu putea fi lipsita de incidente… stanjenitoare. De data aceasta ghinionista a fost nimeni alta decat cantareata Beyoncé. Diva, in varsta de 27 de ani, a realizat un show alaturi de Hugh Jackman, in timpul caruia, la un moment dat, din decolteul adanc al cantaretei a iesit un sfarc, scrie Libertatea.

Mickey Rourke a vrut sa o pipaie pe Jessica Alba. Actorul american Mickey Rourke a incercat sa o pipaie pe Jessica Alba, la ceremonia de decernare a premiilor Independent Spirit, relateaza site-ul Bang Showbiz. Rourke, de 56 de ani, a vrut neaparat sa simta corpul frumoasei colege de breasla, spre oroarea acesteia, scrie Click.

Adriana Lima, virgina pana la 27 de ani. Supermodelul Victoria's Secret, brazilianca Adriana Lima si baschetbalistul sarb Marko Jaric si-au unit destinele de Sfantul Valentin in orasul Jackson Hole, din SUA. Ceremonia a avut loc in mare secret, invitati fiind doar apropiatii celor doi. Adriana, in varsta de 27 de ani, declara in 2006 pentru revista "GQ" ca este catolica si doreste sa isi pastreze virginitatea pana la casatorie, scrie Cancan.

Rihanna: "Nu pot sa traiesc fara Chris". Desi a fost aproape desfigurata in bataie de iubitul ei, Chris Brown, la inceputul acestei luni, Rihanna pare sa isi revina. Cantareata a dat o petrecere pentru a-si sarbatori ziua de nastere, a decis sa isi reia concertele si se gandeste chiar sa se impace cu Chris, scrie Libertatea. “Rihanna si-a dorit din tot sufletul sa-l aiba alaturi pe Chris de ziua ei. Ne-a spus ca, odata cu trecerea vremii, e tot mai convinsa ca nu poate trai fara el”, a precizat o sursa apropiata.