>Dani, devastat dupa plecarea Mihaelei: «Mi-e foarte greu si acum!» Inca de la debutul povestii lor de amor, am fost martorii unor declaratii de dragoste virtuale care iti taie rasuflarea, cuvinte parca desprinse din romanele de dragoste, de la Dani Otil pentru Mihaela Radulescu, dar si viceversa. Totul parea ca a luat sfårsit odata cu plecarea divei catre taråmuri mai insorite, iar tacerea si izolarea care au pus stapånire, imediat dupa aceea, pe tånarul ramas in tara ne confirmau o suferinta fara margini a acestuia. Dupa cåteva luni in care nu a mai pus måna pe tastatura, Dani a scris cåteva rånduri pe blogul personal, care nu fac decåt sa confirme ca sufletul ii plånge dupa Mihaela, scrie Gardianul.

Apartamentul in care a murit Heath Ledger, vandut pentru 15 milioane. de dolari Apartamentul din New York in care a decedat actorul australian Heath Ledger, in ianuarie 2008, a fost våndut la licitatie pentru suma de 15 milioane de dolari. Heath Ledger inchiriase apartamentul din Manhattan in schimbul sumei de 23.000 de dolari pe luna. Apartamentul a ramas gol de la decesul actorului australian påna in prezent. Cumparatorul locuintei este Donald Burns, presedintele companiei imobiliare Palm Beach Mortgage Management, care a oferit, prin intermediul avocatului sau, cea mai mare suma in cadrul licitatiei. Heath Ledger a murit in ianuarie 2008, la 28 de ani, in apartamentul pe care il avea la New York, in urma unei supradoze accidentale de medicamente, scrie Curentul.

Mihaela Radulescu - exclusa din comunitatea romanilor din Monte CarloMihaela Radulescu este vedeta doar in Romania, unde tabloidele ii urmaresc aventurile cu imberbul Dani sau scandalurile conjugale cu ex-ul Elan Schwartzenberg. Pe Coasta de Azur, unde diva de Piatra Neamt s-a refugiat ca sa scape de scandalurile care navalisera peste ea in tara, Mihaela Radulescu este izolata de catre comunitatea romaneasca. Ba chiar am putea spune ca este ignorata cu desavarsire, daca ne gandim ca nici macar nu este invitata la petrecerile romanilor din zona. Corespondentul ziarului „Curentul“pe Riviera franceza ne-a informat ca ieri seara, la clubul Zelo’s , situat pe Avenue Princess Grace din Monte Carlo, a avut loc o mare petrecere, data de un important om de afaceri roman. La petrecerea organizata pe cea mai scumpa strada din lume, asa cum este catalogata Avenue Princess Grace, au participat aproximativ 100 de romani, cei mai multi fiind rezidenti pe Coasta de Azur.

Lesko si Codin, scene fierbinti pe plaja Dupa o despartire de cateva luni, Anna Lesko si Codin Maticiuc sunt acum mai indragostiti ca niciodata! Cei doi au dat un show de zile mari, sambata, la pranz, pe plaja din Mamaia. Cu dragostea nu te pui! N-au rezistat sa stea departe unul de celalalt decat doua luni. In timp ce ea a tot incercat sa-l recucereasca pe miliardarul Elan Schwartzenberg, el si-a umplut timpul cu doua dintre cele mai dorite femei ale momentului, Alina Crisan si Raluca Lazarut. Anna Lesko si Codin Maticiuc si-au dat insa seama ca sunt facuti unul pentru celalalt si, de aproximativ doua saptamani, sunt nedespartiti, scrie Click.

Cristina Cepraga a fost aleasa, de curand, sa joace in filmul “Ces amours la”, filmat partial in Romania, urmand sa interpreteze rolul Brigitte Bardot. Actrita nu este singura romanca prezenta la casting, rolul fiind dorit si de Iulia Vantur, care a fost insa respinsa. Cristina Cepraga se poate mandri ca a reusit sa isi faca un nume in industria filmului, desi nu a interpretat pana acum roluri de mare anvergura. Experienta ca actrita, frumusetea, dar si notorietatea dobandita pe meleaguri italiene, au propulsat-o pe Kitty Cepraga in industria filmului international, scrie Click.

Iulia Albu isi dezbraca modelele cu forta In momentul in care una dintre fete a refuzat cu vehementa sa imbrace o bustiera transparenta, care ii lasa la vedere sanii mici, Iulia a rabufnit: “Te dau afara din prezentare, daca nu te imbraci cum iti spun. Eu stiu cum iti sta mai bine, nu esti tu in masura sa hotarasti!”. Ecaterina, fotomodelul din Chisinau, cea care a intrat in colimatorul sotiei lui Albu, nu s-a lasat catusi de putin impresionata de scenele acesteia de isterie, replicand cu tupeu: “In tinuta aceasta, transparenta, mi se vad sanii, care sunt prea mici. In plus, mi se vede si tot fundul!”. In urma discutiilor in contradictoriu, Ecaterina a cedat, de dragul banilor, dar a stat imbufnata toata ziua, scrie Click.

Infectate. Doua dintre componentele trupei Sugababes au fost diagnosticate cu gripa porcina. Desi initial au crezut ca sunt doar racite, dupa ce au fost la control, medicii au descoperit ca acestea sunt infectate cu virusul H1N1. Cea de-a treia componenta a trupei, Keisha Buchanan, a scapat ca prin minune, desi a fost mai tot timpul impreuna cu colegele sale infectate, afirma Cancan.

Un angajat de la spitalul unde i s-a facut autopsia lui Michael Jackson sustine ca proteza care inlocuia nasul superstarului a disparut fara urma. "Michael Jackson avea o proteza in loc de nas in momentul mortii, iar la autopsie aceasta lipsea", a afirmat un angajat de la morga, sub protectia anonimatului. "L-am vazut pe Michael pe masa de autopsie, iar proteza care ii inlocuia nasul distrus de operatii nu mai exista. Disparuse fara urma. Avea o gaura in locul nasului si i se vedeau cartilagiile", sustine martorul. Si Adrian Mcmanus, un fost angajat al megastarului, a confirmat ca, din cauza numeroaselor operatii estetice pe care le-a facut de-a lungul anilor, Michael ramasese fara nas si folosea proteze prinse cu un adeziv special pentru a-si masca handicapul. Acesta e motivul pentru care Regele Pop iesea in public machiat excesiv sau cu masti care-i acopereau mare parte din fata. Surse din cadrul anchetatorilor care se ocupa de moartea cantaretului au dezvaluit ca paramedicii chemati acasa la Michael in ziua in care acesta a suferit atacul de cord l-au gasit pe megastar deja mort, insa l-au dus la spital pentru ca asa le-a cerut Conrad Murray, medicul personal care i-a administrat supradoza de Diprivan, scrie Cancan.

Aurelia Tudorache (23 de ani), tanara care a devenit cunoscuta in urma scandalului sexual de la Miss Plaja, de acum o luna, debuteaza in industria XXX cu o pelicula produsa de Budoar. Aurelia joaca in acest film propriul rol si, conform spuselor producatorilor acestei pelicule, blonda a reusit sa-i impresioneze cu tehnicile ei demne de o actrita consacrata, scrie Libertatea.

Michael Jackson isi dorea sa danseze pe Luna Michael Jackson vroia sa danseze pe Luna. Nu, nu este o gluma. Regele muzicii pop isi dorea atat de tare sa-si invinga rivalii din topuri incat si-a propus sa faca pe Luna dansul moonwalk, care l-a facut celebru. Megastarului i-a venit aceasta idee in urma cu cativa ani, ba chiar s-a aflat in discutii avansate cu un om de stiinta caruia i-a marturisit ca isi doreste sa ajunga pe Luna inainte de a muri. Din pacate planul lui Michael nu s-a putut implini din cauza acuzatiilor de pedofilie care i-au fost aduse, lucru ce l-a aruncat intr-o lume a depresiilor si a abuzului de medicamente. Dezvaluirile sunt facute intr-un documentar ce va fi difuzat pe ITV 1, unde Uri Geller, unul dintre cei mai apropiati prieteni ai lui Michael va vorbi despre planurile pe care le avea megastarul, scrie Libertatea.