Ei sunt cei mai rasfatati catei. Britanica Karen Chamberlain (50 de ani) cheltuieste anual 15.000 de lire (78.204 lei) pentru hainutele si jucariile celor 6 buldogi ai ei. Cateii dorm numai pe bumbac egiptean si mananca doar hrana ecologica. Lady si Lola (9 ani), Printesa Tia (6 ani), Gracie (3 ani) si tripletii Angel Star, Scarlet Sky si Lil Belle de 18 luni, dorm in patuturi speciale si sunt indopati cu vitamine ca sa nu se imbolnaveasca. "Nu exista copii atat de rasfatati, precum cateii mei. Ei mananca mai bine ca mine", spune cu mandrie Karen, care este o femeie de afaceri de succes. Ea le pregateste mancaruri sofisticate din carne de miel, pui, somon sau ton la care adauga broccoli, varza, morcovi, iaurt si miere naturala, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un barbat de 99 de ani vrea sa divorteze pentru ca sotia sa l-a inselat in urma cu 60 de ani. Dupa mai bine de sapte decenii de mariaj, un barbat in varsta de 99 de ani vrea sa divorteze dupa ce a descoperit ca sotia sa l-a inselat in urma cu 60 de ani. In timpul unei curatenii generale pe care o facea in apartamentul lor din Roma, el a gasit un teanc de scrisori de dragoste ale sotiei sale catre un iubit secret, datate cu 60 de ani in urma, scrie Daily Mail. Barbatul a turbat de furie si a decis sa divorteze de cea care i-a fost alaturi timp de 77 de ani. Amandoi si-au gasit cate un avocat si urmeaza sa aiba prima intrevedere cu acestia in luna martie. Antonio si Rosa s-au casatorit in Napoli in 1934, insa barbatul a fost trimis cu serviciul militar cativa ani, perioada in care femeia si-a gasit un amant, scrie Gandul.

Francezul care zboara cu gastele. Francezul Christian Moullec este un naturalist care ingrijeste pasarile migratoare, fiind cunoscut si pentru grija sa pentru gaste, fapt care i-a atras porecla de "omul-gasca". Moullec zboara cu deltaplanul alaturi de stolurile de gaste pentru a le conduce si a le arata calea spre tarile calde, noteaza BBC. In cel mai recent zbor alaturi de aceste pasari, francezul si-a documentat video calatoria, scotand chiar el camera video sa surprinda zborul gastelor. El a crescut cativa pui de gasca care-l vad acum ca pe mama lor si-l urmeaza in zbor, noteaza BBC. Integral in Gandul.

Cei mai prosti hoti din acest an: si-au pus poze cu banii furati pe Facebook! Politia din Pittsburgh a retinut trei adolescenti care si-au postat pe contul de Facebook cateva fotografii cu lucrurile pe care le-au furat dintr-un magazin. Tinerii, care au jefuit un magazin din Pittsburgh, au publicat pe contul de Facebook, la numai jumatate de ora de la savarsirea faptei, cateva fotografii cu cei 8.000 de dolari si pachetele de tigari pe care le-au sustras. Politia intentioneaza sa foloseasca pozele cu banii furati ca dovezi in procesul lor. Doi dintre hoti, care au 14 ani, sunt cercetati in libertate, iar Isaiah Cutler, 17 ani, a fost arestat preventiv, scrie Click.

Eva Longoria i-a luat mintile lui David Letterman cand i-a aratat fara sa vrea sanii! Nu purta sutien - Vezi cat e de simpatica! La fel s-a intamplat si la emisiunea lui David Letterman, cand Eva a adoptat o tinuta care i-a lasat pe multi cu gura cascata. O pereche minuscula de pantalonasi asortati cu un sacou decoltat si... fara sutien. Pana aici nimic iesit din comun, dar in timpul unei discutii despre prepararea salatei, lavaliera i-a jucat feste actritei. In timp ce o aranja la nasturele de la sacou, i-a dezvaluit nurii lui David care a ramas blocat. Totul s-a rezumat la rasete, dar presupunem ca moderatorul emisiunii s-a simtit extraordinar, scrie Cancan.