Doi politisti fac sex in sectia de politie. Doi politisti, probabil colegi, au facut sex in sectia de politie, ziua in amiaza mare. Spre ghinionul lor, in incaperea respectiva se afla o camera de filmat. Cei doi, un barbat si o femeie, au fost cuprinsi de fiorii amorului tocmai in timpul serviciului. S-au retras intr-o camera in care sperau sa scape de privirile celorlalti, insa au ajuns chiar pe internet. Politistii se saruta cateva secunde, dupa care trec direct la fapte. Nu se dezbraca de tot, doar atat cat e nevoie si incing partida de amor. Scena nu se petrece in Romania, dupa cum de altfel se si poate vedea, dar este la fel de spectaculoasa si interzisa minorilor, scrie Libertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Soc! O femeie isi vinde organele ca sa nu piarda casa. O femeie de 44 de ani din Spania isi scoate la vanzare prin licitatie organele nevitale, un rinichi, un plaman, o bucata de ficat, cornee, pentru a-si putea plati chiria lunara, potrivit ziarului "El Mundo". Daca nu isi vinde organele, risca sa fie evacuata din casa sa din Valencia. "Trebuie sa fac acest lucru pentru fiica mea, impreuna cu care trebuie sa supravietuiesc cu 426 de euro pe luna. Viata ei este lucrul cel mai important. De a mea nu mai imi pasa", spune femeia. "Vand orice are cineva nevoie din trupul meu din disperare. In afara de organe, nu am nimic", adauga ea, anunta Click.

Romantica Venetie se scufunda, dar oamenii se comporta normal!Imagini incredibile cu turistii aflati in vacanta in aceste momente. O ploaie torentiala a reusit sa inunde peste 70% din orasul care sta pe apa, iar situatia nu a mai fost atat de tragica din anul 1872. Cu toate astea, turistii aflati in concediu fix in aceste momente au refuzat sa lase vremea groaznica sa le strice vacanta. Drept urmare, unii si-au pus cizmele de cauciuc in picioare si au pornit la drum, pe cand altii s-au imbracat in costume de baie si au profitat la maxim de situatia imprevizibila. Spre exemplu, un grup de prieteni s-au asezat pe scaunele scufundate in apa de la o cafea dintr-o piata si s-au comportat ca si cum ar sta linistiti la o terasa, informeaza Cancan.

Kuweitienii au intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai mare foc de artificii! Kuweitul a intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai mare foc de artificii dupa ce acestia au sarbatorit jubileului de aur al Constitutiei tarii intr-un mod inedit. Focul a avut loc in Kuweit City, capitala tarii si cerul a fost iluminat de 77.282 de artificii care au fost lansate pe parcursul a 60 de minute si le-au costat pe autoritati in jur de 15 milioane de dolari. Zeci de mii de oameni au asistat la focul de artificii in ziua in care emirul Abdullah al-Salem al-Sabah a anuntat ca Kuweitul a devenit prima tara araba din Golf cu Constitutie si Parlament, scrie Libertatea.

Record: Prajitura cu ciocolata lunga de 1.221,6 metri. Patiserii elvetieni au intrat duminica in Cartea Guinness a Recordurilor, preparand o prajitura cu ciocolata lunga de 1.221,6 metri. Mai multe echipe incluzand circa 25 de maestri patiseri si voluntari, in total peste 100 de persoane, au fost prezenti duminica la Geneva pentru a prepara prajitura Napoleon de 4,2 tone. Pentru a pregati uriasa prajitura, patiserii au avut nevoie de 864 de litri de smantana, 576 de litri de lapte, 600 de kilometri de faina, 432 de kilograme de unt si 360 de kilograme de crema de ciocolata, anunta Click.

Oamenii devin din ce in ce mai prosti! O noua teorie evolutionista cutremura comunitatea oamenilor de stiinta! Oamenii ar putea sa devina din ce in ce mai putin inteligenti, potrivit unui nou studiu realizat de o echipa de cercetatori de la Universitatea Stanford. Cei care au realizat studius sustin ca reprezentantii rasei umane nu mai sunt supusi presiunii evolutioniste de a fi inventivi, descurcareti si de a gasi solutii pentru rezolvarea problemelor din cauza gradului de confort in care traiesc. "Dezvoltarea abilitatilor intelectuale ale oamenilor si optimizarea genelor responsabile pentru dezvoltarea inteligentei s-a produs probabil intr-o perioada in care singura metoda de comunicare era limbajul non-verbal. Din acel moment, dezvoltarea inteligentei umane a intrat in declin" a declarat Gerald Crabtree, unul dintre realizatorii studiului, potrivit Live Science, informeaza Cancan.