Si-a dat chilotii jos si i-a luat interviu premierului sarb! Reactia demnitarului... nepretuita! Scene mai ceva ca in celebrul film cu Sharon Stone, "Instinct primar", au avut loc recent la o televiziune din Serbia. O jurnalista de la un post TV si-a dat chilotii jos si i-a luat interviu premierului Ivica Dacic. O jurnalista din Serbia si-a dat chilotii cu cateva minute de a intra in emisiunea in care il avea invitat pe premierul Ivica Dacic. In momentul in care acesta vorbea cu patos despre masurile luate de cabinetul sau, moderatoarea si-a departat picioarele, le-a tinut astfel pret de cateva secunde, sa se asigure ca privelistea isi atinge tinta, dupa care le-a pus unul peste altul. Primul ministru s-a blocat, a inghitit in sec, si, abia mai gasindu-si cuvintele, cu un zambet plin de intelesuri pe fata, a incercat sa-si continue, evident incurcat, discursul. Sarbii au dat publicitatii doar un teaser al pataniei, insa curiosii vor putea vedea interviul in intregime pe 31 ianuarie, la postul "Pink", scrie Libertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A plecat in vacanta cu capul intreg si s-a intors cu un sfert din el in bagaj. Un turist britanic care si-a petrecut vacanta in Thailanda a supravietuit in mod miraculos unei cazaturi de la o inaltime de aproximativ 7 metri. In schimb, din cauza traumatismelor suferite in urma cazaturii, medicii au fost nevoiti sa ii scoata un sfert din craniu. Lee Charie, un britanic de 32 de ani, a cazut de la balcon, din hotelul in care fusese cazat in vacanta, cand a mers in Insula Koh Tao din Thailanda, anul trecut, in decembrie. Personalul hotelului l-a gasit pe Lee intins pe jos, fara cunostinta si l-a transportat de urgenta la o clinica locala, de unde a fost transferat apoi la un spital din insula invecinata, Koh Samui, scrie Daily Mail. Timp de doua zile nu a dat niciun semn de viata. Medicii au reusit sa il resusciteze, dar au fost nevoiti sa ii scoata un sfert din craniu din cauza leziunilor, pentru a crea un spatiu mai "liber" creierului sau si a-i da astfel posibilitatea sa se recupereze, anunta RTV.

Femei obligate sa faca sex cu barbatul in care s-a reincarnat Iisus. Membrii unui cult religios au fost arestati zilele trecute in Laredo, oras situat la granita SUA cu Mexicul, pentru trafic de persoane si proxenetism. Barbatii pusi sub acuzare sechestrau femei din diverse zone ale SUA si Americii de Sud, pe care le obligau sa faca sex cu un barbat originar din Mexic, despre care se spunea ca este Iisus reincarnat. Cultul, cu numele "Aparatorii lui Hristos", functiona de mai multi ani si avea adepti de diverse varste, femei si barbati, care chiar credeau ca mexicanul este Iisus reincarnat si ii respectau dorinta de a face amor cu tot felul de persoane, informeaza Libertatea.

Papusa Barbie si papuselul Ken se urasc de moarte. Barbie si Ken nu se suporta, in viata reala! Este vorba de fotomodelul Valeria Lukyanova, din Ucraina, care s-a transformat in papusa Barbie, si de americanul Justin Jedlica, care s-a facut papusa Ken. Valeria Lukyanova, de 23 de ani, s-a intalnit recent, la New York, cu Justin Jedlica, in varsta de 32 ani. Cei doi au fost invitati sa faca o sedinta foto impreuna, dar s-au insultat reciproc privitor la machiaje si operatiile estetice pe care le-au facut. Organizatorii au vrut ca Barbie si Ken in carne si oase sa apara ca un cuplu, la fel cum sunt celebrele papusi pe care le intruchipeaza. Insa cele doua "papusi" vii au avut numai cuvinte rele una despre alta. Americanul Justin Jedlica a "spart" 100.000 de dolari pentru a se supune la 90 de operatii, dar si-a permis sa spuna despre Valeria: "Totul la ea e mai mult machiaj, par artificial si corsete", scrie Click.

Un barbat care a refuzat sa accepte ca are cancer, moare in direct la TV. Vi se pare amuzant sau de-a dreptul stupid sa realizezi un filmulet cu aceasta tema? E oare bataie de joc la adresa celor care chiar sufera de cancer, sau e divertisment? Asta se intreaba cei care au urmarit clipul, crezand initial ca este "pe bune". Peter si nevasta lui se afla in studioul emisiunii, iar prezentatorii ii pun diverse intrebari. El incepe sa povesteasca despre boala lui si cum nu a acceptat diagnosticul pus de medici, deoarece voia sa traiasca pana la final fara sa isi petreaca timpul in spital. "Nu am luat nici macar o vitamina!", spune Peter Hedgemont, care ar avea cancer la ficat. La un moment dat, in timpul interviului, barbatul isi da capul pe spate si... moare, anunta Libertatea.