Asiaticii vor sa faca sinuciderea mai frumoasa. Astfel ca, pe piata, a aparut streangul cu paiete si sclipici, ambalat intr-o cutie de carton roz..., informeaza rtv.ro. Ciudat simt al umorului sa oferi un cadou pe care scrie, sec, "Moarte frumoasa". Sau sa fie chiar un instrument real pentru sinucigasi?

O lume nebunaFoto: Colaj foto

"Cea mai trista microbista". A pozat goala pentru a sustine Italia la Cupa Confederatiilor, dar peninsularii au fost eliminati. Veronica Thorsell e o fana infocata a lui PSG si a suedezului Zlatan Ibrahimovici. In perioada verii s-a gindit sa sustina o alta echipa, mai ales ca toate campionatele din Europa s-a incheiat. A ales Nationala Italiei care urma sa participe la Cupa Confederatiilor. Pentru a-si dovedi atasamentul pentru squadra azzura, Veronica a renuntat complet la haine si a pozat sexy. Nu credea ca deznodamantul va fi altul decat cel asteptat, scrie gsp.ro.

Este super-model international, cu un corp extraordinar. Picioarele ei, insa, te baga in sperieti. Michelle Hunziker, fosta iubita a lui Eros Ramazzoti, sufera de monturi. Desi are un trup extraordinar, chiar si acum cand este insarcinata, Michelle are laba piciorului extrem de urata, scrie libertatea.ro.

Sustin ca au ajuns in iad si ca au reinviat. Evelyn Hazell, un critic de arta din Londra, a povestit ca a fost in iad in timp ce era bolnava de meningita. Femeia spune ca a avut o noapte cand a crezut ca o sa moara si a simtit cum i se desprinde sufletul de corp si trece intr-o alta dimensiune. A ajuns intr-o groapa intunecata, unde o aratare cu trei picioare, ca un om diform, se uita la ea. Nu mai tine minte altceva, dar e convinsa ca a ajuns in iad, noteaza libertatea.ro.

I s-a stricat calculatorul si a chemat un specialist. A ramas socat de ce a gasit in interior. Un specialist in calculatoare a ramas mut de uimire cand a gasit, in computerul unui australian, un... sarpe. Calculatorul scotea un zgomot ciudat si nu mai functiona din cauza unui scurtcircuit, informeaza site-ul realitatea.net. Sarpele statea incolacit printre cabluri, ascuns bine in spatele unitatii.

Camilla o distruge pe Kate! Ducesa, umilita de soacra ei, titreaza libertatea.ro. Kate Middleton si soacra ei, Camilla Parker-Bowles, au avut mai multe neintelegeri de-a lungul timpului, dar ce s-a intamplat la Jubileul Reginei depaseste orice limita. Camilla e de parere ca dupa ce se va naste copilul lui Kate, sotul sau, William, isi va gasi o amanta pe care o va iubi cu adevarat, asa cum a facut Charles cu printesa Diana.