Imagine fabuloasa! Ce fotografie a realizat un tanar, sub apa. Nu va faceti griji, nu au aterizat extraterestrii pe Terra, ci e o fotografie realizata exact in secunda in care o meduya uriasa trece prin fata capului unui fotograf. Meduza aurie s/a invartit in jurul fotografului pana cand acesta isi da seama ca situatia are un potential artistic fantastic. Taiki Sakain din Kona, Hawaii, a realizat fotografiile in timp ce facea scufundari cu iubita lui, Christina, intr-un lac din Palau, cunoscut pentru numeroasele meduze care il populeaza. "Desi ghidul nostru ne-a spus ca nu vom avea probleme si ca nu ne vor pisca, am inlemnit cand m-am lovit de prima meduza. Imaginea in care pare ca am capul unei meduze e preferata mea", a povestit Taiki, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Transsexualul care si-a distrus viata. Cu 12 litri de silicon in corp si sute de operatii estetice, arata ca un mutant. A inceput procedura de schimbare de sex la varsta de 22 de ani. De atunci si pana in prezent, la varsta de 58 de ani, transformarea sa a fost radicala, dar si dramatica. Monique Allen arata ca un mutant. Transsexualul este dependent de operatii estice, asa ca are la activ nu mai putin de 200. Insa, pentru aceasta dorinta exacerbata de a deveni femeia perfecta, din barbat, a platit scump. Monique nu mai poate merge si este desfigurata. Acum, pentru a redeveni functionala, ea trebuie sa scoata o parte din siliconul din corp, lucru care o va costa peste 100.000 de lire sterline. In cifre, transformarea din barbat in femeie inseamna: 23 de operatii la nas, 75 de operatii estetice realizate ilegal, 20 de litri de silicon periculos injectat in trup incepand cu varsta de 22 de ani, 9 operatii de marire a sanilor care acum, al 58 de ani, arata total lipsiti de naturalete. Acum, transsexualul se caieste si doreste ca exemplul sau negativ sa fie un semnal de alarma pentru toti dependentii de operatii estetice, anuntaLibertatea.

Fostul şef al FIA dă în judecată Google, din cauza unor imagini cu el la o orgie nazistă. Fostul şef al Federaţiei Internaţionale de Automobilism, Max Mosley, a dat în judecată Google France pentru a obţine blocarea unor fotografii care îl înfăţişează în compania unor prostituate, conform Realitatea.net. Mosley speră că astfel compania va opri difuzarea imaginilor care ar putea încălca dreptul său la viaţă privată. Fostul preşedinte al FIA a declanşat o procedură similară în Germania, care va fi analizată în 20 septembrie, la Hamburg, a declarat pentru AFP un reprezentant al Google. Acţiunea lui Mosley se bazează pe mai multe decizii ale unor instanţe din Anglia şi Franţa, care au recunoscut încălcarea dreptului la viaţă privată prin difuzarea acelor imagini. Pentru reprezentanţii Google, cererea fostului preşedinte al FIA reprezintă o "aberaţie juridică" care "poate încălca dreptul fundamental la libertatea de exprimare şi de informare pe Internet", informeazaClick.

Horror: A ajuns sa fie fotomodel, desi arata ca un monstru! Toti cei care o vad fug de ea. Pare incredibil, insa este cat se poate de adevarat: tanara din imaginea alaturata a ajuns sa fie fotomodel, desi chipul nu o ajuta deloc. Lily McMenamy are 19 ani si este fiica unui cunoscut supermodel - Kristen McMenamy, care facea ravagii in lumea modei in anii '90. Tanara a ajuns astfel sa lucreze in acelasi domeniu, datorita relatiilor pe care le avea mama ei, scrieKanalD.

Exasperat de traficul din Bucuresti? N-ai vazut nimic! Uite coada de 100 de kilometri de masini. Desi pare incredibil, la sfarsitul lunii trecute China s-a confruntat cu cel mai mare ambuteiaj dintotdeauna. A fost vorba despre o coada de 100 de kilometri, care s-a evaporat abia dupa noua zile. Mii de camioane aflate pe ruta Beijing-Huai'an au supraaglomerat autostrada nationala 100, facand-o impracticabila. Pe 23 august, CBC News citat de www.totb.ro anunta ca ambuteiajul intra in cea de-a noua zi. Un purtator de cuvant al Biroului de Gestionare a Traficului din Beijing a spus ca ambuteiajul s-a produs din cauza "capacitatii insuficiente de trafic (...) cauzata de lucrari de mentenanta [a autrostrazii]". Lucrarile sunt programate sa dureze pana la 13 septembrie, asa ca aglomerarile s-ar putea extinde pana atunci. Si nu e prima oara cand autostrada cu pricina s-a confruntat cu un asemenea ambuteiaj; unul similar a avut loc in luna iulie si a durat aproape o luna, anuntaLibertatea.

Uite cum se conduce stand pe motor! Nu incercati asa ceva! Incredibil! Argentinianul Sebastian Llamosasa a condus cu 100 km/h stand cu fundul pe motor si capota ridicata. Conducerea unei masini de raliu este destul de periculoasa, dar este aproape o sinucidere, daca faci in acest fel. Un spectator l-a filmat in timp ce a facut aceasta maenvra care ar fi putut sa-l coste viata, informeazaClick.