Necunoscuta si nebuneasca aventura mongola a Baronului von Ungern. Numele meu este rostit cu atata ura si frica incat nimeni nu poate afla ce-i adevarat si ce-i fals despre mine, sau cat este istorie si cat este mit legat de persoana mea", scria despre sine acest personaj necunoscut marilor mase de oameni, dar fara indoiala extrem de bizar si interesant. Nebun de legat, mistic periculos, paranoic hilar, luptator pentru cauze pierdute, nobil scapatat, zeu al razboiului, aristocrat absolutist, militarist extrem sau chiar martir in lupta impotriva propagarii comunismului in Asia, baronul Roman Fedorovici von Ungern-Sternberg a avut o viata ca a nimeni altui baron din intreaga istorie a lumii. Caci niciun alt baron nu a fost numit "Zeitate a Razboiului protectoare a Credintei Budiste" - de catre vreun Dalai Lama si "Baron Nebun Bautor de Sange" - de catre dusmanii si detractorii sai, bolsevicii de la inceputul secolului XX, noteaza descopera.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Amendat cu 1,2 milioane $ ca are 3 copii. Amenda record! Cineastul chinez Zhang Yimou (62 de ani) este obligat sa plateasca o amenda de 1,2 milioane de dolari (4.014.625 de lei) pentru ca are trei copii, incalcand astfel legea unicului copil. Potrivit presei chineze, autoritatile au calculat amenda pe care regizorul si sotia sa trebuie sa o plateasca pe baza venitului lor anual, fiind astfel cea mai mare sanctiune data vreodata in China. Yimou, care are o avere de 70 de milioane de dolari, a recunoscut ca are doi baieti si o fata. Regizorul a marturisit intr-un interviu ca nu-si recunostea copiii pe strada ca sa nu atraga atentia asupra lui, informeaza Click.

"Femeile alearga dupa mine! Cand ma culc cu una, o si las gravida!" Cum arata barbatul care are 22 de copii cu 11 femei! Raymond Hull are 58 de ani, este somer si traieste din asistenta sociale. Cu toate acestea, are un sarm aparte, care l-a ajutat sa aiba 11 iubite si nu mai putin de 22 de copii. Desi are multi urmasi, barbatul spune ca tine legatura cu jumatate din ei. Raymond are acum grija de mezinul sau, care are numai 7 luni, pentru ca mama micutului sa se poata intoarce la serviciu. Desi a fost condamnat pentru trafic de droguri, judecatorul a decis sa-i suspende sentinta pentru trafic de droguri. Raymond a fost casatorit o singura data si in ultimii 10 ani nu a mai avut serviciu, traind din ajutorul social. Femeile sunt insa foarte atrase de el, anunta Cancan.

Big Bang - cum stim ca asa a inceput totul? Care este cea mai importanta intrebare pe care v-o puteti imagina? Daca vom studia populatii din toate colturile Pamantului, vom descoperi ca toate au incercat sa gaseasca un raspuns la intrebarea "cum a inceput totul?". De-a lungul timpului, fiecare cultura si-a dezvoltat propriile mituri ale creatiei. Acestea variaza in functie de mediul si de societatile care le-au dat nastere, insa majoritatea au un element in comun: o forta supranaturala care joaca un rol crucial in crearea universului. Integral in descopera.ro.

E de Cartea Recordurilor! Camionul realizat din cinci tone de gheata. Premiera absoluta in materie de camioane! O companie canadiana a reusit sa construiasca primul camion de gheata care a prins viteza de 20 de kilometri pe ora inainte de a se topi dupa 1,6 kilometri. Ti-ar placea sa te plimbi cu o masina cu o caroserie numai din gheata? Cei care au testat o cursa cu primul camion de gheata au spus ca a fost o experienta palpitanta. Compania Canadian Tire, din Zurich, provincia Ontario, a realizat caroseria acestuia din 6.350 de kilograme de gheata din care a fost scos aerul, ca sa nu crape. Practic, a fost luat corpul intreg al unui camion 2005 GMC Silverado, fara caroserie, peste care a fost sculptata noua caroserie de gheata, scrie Click.