Norocosul! Face sex cu doua femei identice zilnic, de un an si jumatate. Toti barbatii il invidiaza pe electricianul Ben Byrne, de 31 de ani! De 18 luni, face sex zilnic cu doua gemene identice care s-au "tunat" din cap pana in picioare. Cand s-a indragostit de Anna DeCinque, de 28 de ani, Ben habar nu avea ce il asteapta. Timp de o luna a facut sex atat cu iubita lui cat si cu sora acesteia, Lucy, fara sa stie ca a fost de fapt pasat de la una la alta. Cand a aflat ca de fapt iubeste doua femei in acelasi timp, Ben a fost mai mult decat incantat. Cu atat mai mult cu cat cele doua semanau perfect pentru ca au cheltuit 240.000 de dolari (768.396 lei) pe interventii estetice care sa le faca perfect identice. Cele doua si-au pus silicoane, si-au marit buzele, si-au corectat talia si coapsele cu liposuctii repetate, au aceleasi extensii de par, si-au tatuat la fel sprancenele si au aceleasi implanturi dentare, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Japonezii au inventat gadgetul care le permite perversilor sa fotografieze lenjeria femeilor pe strada! Politia incearca sa-i opreasca. O noua moda prinde contur in Japonia: pantofii dotati cu camera foto. Daca va intrebati la ce folosesc, probabil ca nu aveti o minte "suficient" de perversa. Politia japoneza a arestat doi tineri din orasul Kyoto care vindeau pantofi dotati cu camera de fotografiat. Pantofii costau 27.600 de yeni (echivalentul a 870 de lei) si erau folositi de perversi pentru a fotografia lenjeria femeilor, pe sub fusta. Camerele sunt montate pe pantofi (foto jos) si sunt actionate cu o telecomanda, fara ca victimele sa banuiasca ceva. Incaltamintea cu camere foto au fost interzisa in Japonia. Takahiko Naito (25 de ani) si Atsuko Sonoda (24 de ani) detineau un site numit Camouflage Camera, prin intermediul caruia vindeau astfel de dispozitive, anuntaLibertatea.

Ce a patit o femei muscata de un sarpe in urma cu 50 de ani! Abia acum a descoperit ce i-a facut sarpele. O femeie in varsta de 66 de ani a fost muscata in urma cu 50 de ani de catre un sarpe. Originara din Tailanda, femeia avea doar 14 ani cand o vipera si-a infipt dintii in piciorul ei. Potrivit unui raport medical, un fenomen bizar i s-a intamplat in urma cu 10 ani. Ea a observat ca are ceva crescut in picior. Acest fapt se explica in urmatorul fel, potrivit medicilor: Din cauza ca tesutul muscular a fost lezat, acesta a compartimentat un segment mare de muschi grupandu-l. Astfel, tesutul s-a calcifiat, cauzand aceasta aparitie ciudata a unei mase musculare. Poate fi usor luata drept o tumoare, insa nu este vorba despre acest lucru, in cazul femeii muscate de sarpe, informeazaKanalD.

La 15 ani, ridica 203 kilograme fara probleme! Ea e cea mai puternica adolescenta din Marea Britanie! Are 15 ani si poate sa ridice 123 de kilograme deasupra capului. O adolescenta din Marea Britanie a impresionat pe toata lumea cu forta ei si a devenit cunoscuta drept cea mai puternica eleva de liceu din tara. Rebekah Tiler din Denham Yorkshire ridica greutati de la 12 ani , iar acum e mai puternica decat fetele de doua ori mai mari decat ea. Luna trecuta a reusit sa ridice 203 kilograme si a fost numita cea mai tanara castigatoare a unui campionat de seniori din Marea Britanie. La inceputul anului a luat medalia de aur la un alt campionat din Lituania, scrieClick.

Ploaia sau lacrimile o pot ucide! O femeie este alergica la apa. O femeie din Anglia a fost diagnosticata cu o boala rara ce nu o lasa sa se atinga de apa. Ploaia, transpiratia sau lacrimile ar putea-o ucide. Barbara Ward, in varsta de 43 de ani, a fost diagnosticata cu o boala rara, imediat dupa ce, din cauza unui simplu dus pe care il facea, a fost spitalizata intrand intr-un soc anafilactic sever. Astfel, orice contact pe care aceasta il are cu apa, ii declanseaza o eruptie pe corp ce ii provoaca dureri groaznice si ii ingreuneaza respiratia. Femeia este nevoita sa isi administreze zilnic doze de antibiotice si calmante puternice, conform DailyMail. Barbara face baie de doua ori pe saptamana, timp de cate un minut, si totusi nu poate evita durerea ce o chinuie. Doctorii nu au gasit nicio explicatie pana in acest moment, se stie doar ca unul din 230 de milioane de oameni sufera de aceasta boala, anuntaLibertatea.