A dat 50.000 de dolari ca sa devina o papusa sexuala vie. A vrut cu orice pret sa devina o papusa sexuala in viata de zi cu zi si a reusit. Modelul Victoria Wild, din Letonia, si-a petrecut ultimii cinci ani numai prin spitale. A apelat la numeroase interventii chirurgicale pentru a-si remodela buzele, soldurile si sanii. Obsesia ei a inceput de cand era o adolescenta. Din cauza faptului ca era foarte slaba, Victoria eram extrem de complexata ca avea sanii mici si visa la un bust imens si buze voluptuoase. Cand a aflat ca visul ei poate deveni realitate, tanara nu a stat nicio secunda pe ganduri si s-a apucat de strans banii necesari, de altfel, si cu un pic de ajutor din partea iubitului ei, Simon, un afacerist italian, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

S-a nascut diferit, dar viseaza la o viata normala. Cum arata baiatul "cu piele de sarpe", care trebuie sa stea in apa zilnic. Ari Wibowo este un tanar de 16 ani din Indonezia care s-a nascut diferit de restul copiilor. Baiatul sufera de o afectiune a pielii, eritroderma, care il impiedica la o viata normala. Ari s-a nascut cu aceasta boala. Pielea se exfoliaza in permanenta si se ingroase, motiv pentru care baiatul trebuie sa intre in apa din ora-n ora, dar si sa isi aplice crema pe tot corpul. Fotograful Nurcholis Anhari Lubis a realizat un documentar despre persoanele care se nasc cu tot felul de afectiuni. Astfel l-a cunoscut si pe Ari, anuntaStirileProtv.ro.

Profu' de stiinte s-a mutat in tomberon. Locuinta unui profesor american a devenit cea mai mica din lume. Asta pentru ca Jeff Wilson traieste de aproape un an intr-un tomberon de trei metri patrati. Jeff Wilson nu si-a pierdut mintile si nici nu trece printr-o perioada grea din viata. Decan al Facultatii de Stiinte din Austin, Texas, americanul si-a vandut toata agoniseala de o viata si a ramas doar cu cele trebuincioase pentru viata modesta din tomberon. Profesorul universitar, cu o varsta putin peste 40 de ani, locuieste singur-cuc intr-un container de trei metri patrati, de aproape un an. Si-a ales cea mai amarata pubela din oras si s-a hotarat sa se mute in ea, informeazaClick.

Dezgustator! Fast food pentru Hannibal Lecter. Burgeri cu gust de carne de om. Cei care vor sa manance burgeri cu gust de carne de om vor putea sa-si satisfaca in curand aceasta curiozitate macabra. Burgerii nu sunt facuti din carne de om ci "au gust de carne de om". Cel putin asa pretind doi bucatari din Londra, James Tomlinson si Miss Cakehead, care sustin ca au reusit sa obtina gustul carnii de om intr-un burger, cu un amestec din mai multe tipuri de carne si condimente, folosind o reteta secreta. Desi reteta pare desprinsa din imaginatia bolnava a lui canibalul Hannibal Lecter, eroul canibal al romanelor "Dragonul rosu", "Hannibal" si "Tacerea mieilor", de Thomas Harris, cei doi bucatari sustin ca este reala si ca vor lansa produsul pe 30 septembrie, la restaurantul Terminus Tavern, din Londra, pentru a marca debutul noului sezon din serialul "The Walking Dead", scrieLibertatea.

Ce curaj! Un barbat si-a tatuat globul ocular. Unele tatuaje sunt de-a dreptul nebunesti, ca cel al unui barbat care si-a tatuaj globul ocular. William Watson, in varsta de 58 de ani, a fost supus unei proceduri rar intalnite, in urma caruia i-a fost injectata cerneala in ochi. Barbatul din New York avea un iris complet alb, rezultatul unui accident din tinerete, cand a fost lovit cu o minge in fata. Pentru ca ochiul cu defect atragea atentia tuturor, Watson a decis sa rezolve problema intr-un mod inedit, scris site-ul britanic metro.co.uk. Interventia a durat o ora: ea nu rezolva insa problema medicala a pacientului, doar pe cea estetica, anuntaClick.