Megaoferta! Vipere de vanzare cu soareci ca bonus! "O ferma de vipere din localitatea Mijlocenii Bargaului, judetul Bistrita-Nasaud, a fost scoasa la vanzare. Vand firma crestere vipere pentru venin inregistrata la Camera de Comert, cu toate documentele la zi", suna anuntul postat pe internet de proprietarul fermei de vipere. Aceasta are 19 vipere, doua terarii (n.r - spatii amenajate special) pentru vipere, doua terarii pentru soareci, unelte, minifrigider si 2-3 familii de soareci ca hrana pentru vipere. Pentru intreaga afacere, proprietarul cere 5.500 de euro, insa cel putin in teorie, cresterea viperelor si apoi vinderea veninului e o afacere cat se poate de profitabila, avand in vedere ca un gram poate ajunge pana la 2.000 de euro. In realitate insa, o vipera produce doar 1,5 grame de venin pe an, scrie Libertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un american spune ca a descoperit imaginea unui sicriu intr-o fotografie realizata pe Marte. Ce le-a cerut celor de la NASA. Un internaut pasionat de astronomie si de teoriile despre existenta extraterestrilor spune ca a descoperit imaginea unui sicriu intr-o fotografie realizata pe Marte. De la iguane fosilizate si pana la stanci care imita forma capului lui Barack Obama, internautii care cred in teoriile despre existenta unor conspiratii afirma ca au descoperit tot felul de obiecte bizare pe Marte, relateaza dailymail.co.uk. Acum, un sicriu de extraterestru a fost adaugat pe aceasta lista, dupa ce un internaut american din statul Maryland, pasionat de cautarea formelor de viata extraterestre, a descoperit intr-o fotografie facuta pe Marte un obiect despre care afirma ca ar fi "o cutie decorativa", anunta StirileProtv.ro.

Un catel din rasa Beagle isi asteapta de sapte luni fratele pierdut la poarta. Povestea lui Harry, un catel din rasa Beagle, a reusit sa impresioneze intregul mapamond. Acesta sta de sapte luni, in fiecare zi, in poarta casei stapanilor sai din Tara Galilor, si isi asteapta fratele, pe nume Hansum, care s-a pierdut in luna mai, cand au iesit la plimbare cu stapana lor in parc. "I-am lasat liberi sa se joace, insa Hansum nu s-a mai intors. L-am cautat peste tot, dar nu l-am gasit, iar Harry este extrem de trist", a declarat stapana cainilor, precizand ca ea crede ca l-a furat cineva. Britanica a demarat chiar si o campanie pe Facebook, pentru a-si gasi patrupedul si deja i s-au alaturat 10.000 de utilizatori care incearca sa dea de urma lui Hansum, informeaza Libertatea.

Va e frig? Treceti la o balaceala! Europa e zgribulita de frig, dar norocosii din Rio de Janeiro, Brazilia, se lafaie fericiti la plaja. Mii de brazilieni au umplut statiunea Ipanema pentru o ultima balaceala pe anul 2014. Costume de baie, umbrelute colorate si multa voie buna! Sunt elementele care alcatuiesc tabloul care sigur starneste invidia multor romani, mai ales ca tara noastra se afla sub troiene, zilele acestea. La celalat capat al planetei, in Brazilia, Anul Nou este asteptat sa vina "calare" pe placa de surf la peste 40 de grade Celsius. Lipsiti de grijile frigului si ale temperaturilor scazute, brazilienii isi pregatesc Revelionul in aer liber, pe malul marii, unde sunt organizate petreceri grandioase. Amatorii de destinatii exotice si-au intins pe nisipul incins de soare mesele festive, unde se mananca fructe exotice si se beau cocktailuri, scrie Click.

Cum sa scapi de mahmureala in 81 de secunde. Ce faci de Sarbatori si de Revelion? Mananci, bei, mananci, bei, iarasi bei... Pana la urma o tii intr-o veselie pana spre dimineata. Dar ce faci a doua zi? In filmuletul de mai jos ai o gramada de variante care, se spune ca te scapa de mahmureala. In 81 de secunde. Poti sa incerci sa mananci varza... dar asta e deja ceva clasic. Daca nu te incanta asta, atunci rontaie niste paine prajita. Dar de-a dreptul arsa, nu putin perpelita cat sa fie calda si crocanta. Nu te incanta nici ideea asta? Atunci bea bors, fa sport sau, si mai bine, vezi toate metodele, in filmuletul de mai jos, anunta Libertatea.