S-a inventat vibratorul pentru vaduve. Poate pastra cenusa defunctului. Designerul olandez Mark Sturkenboom a construit o jucarie sexuala care se adreseaza vaduvelor ce vor sa traiasca experiente erotice, mai aproape de fostul partener. Aceasta contine un compartiment care poate pastra cenusa rezultata in urma incinerarii sotului decedat. Mai exact, 21 de grame de cenusa, cantitate inspirata de filmul "21 de grame", regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu, in care se vorbeste despre masa care ar putea fi atribuita sufletului uman. Inventatorul sustine ca aceasta simbolizeaza "dorinta eterna". Obiectul este livrat intr-o cutie dotata cu un amplificator ce poate reda muzica, atunci cand este conectata la un iPHONE. Cutia nu poate fi deschisa decat cu ajutorul unei cheite placate cu aur, ce poate fi purtata la gat, si mai este dotata cu un recipient umplut cu parfum, pentru o experienta mai realista. In interiorul cutiei, se pot pastra accesorii care au apartinut defunctului, cum ar fi o esarfa, o cravata sau o batista. Inventia a fost prezentata in cadrul Saptamanii Designului de la Milano, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Femeia din SUA care a fost concediata inainte de prima zi la serviciu. Motivul a fost o postare pe Facebook. Kaitlyn Walls, o femeie din SUA, in varsta de 27 de ani, a fost concediata de la noul ei loc de munca, chiar inainte de a-si incepe prima tura. Femeia se angajase la o gradinita si a postat pe Facebook, inainte de prima zi de munca, ca uraste sa lucreze in astfel de locuri, potrivit The Mirror. "Astazi incep lucrul la noul serviciu, dar urasc sa lucrez la o gradinita", a scris Kaitlyn. Femeia a fost criticata de numeroase persoane pe Facebook si, cand noii sefi au auzit de postarea ei, au fost revoltati. Acestia i-au spus femeii sa nu se mai deranjeze sa se prezinte la serviciu. "Aveam nevoie de slujba asta. Sunt o mama singura care incearca sa se descurce", a spus femeia, anuntaStirileProtv.ro.

Femeile sunt istorie! Aceasta este lenjeria intima care ii face pe barbati sa se simta mai bine. Cine a spus ca doar femeile pot purta sutien s-a inselat amarnic. Acum au aparut si sutienele pentru barbati, care se bucura deja de multa popularitate. Firma australiana HommeMystere a starnit numeroase controverse atunci cand a creat o linie de lenjerie intima care include sutiene, body-uri si bikini pentru produsele din gama masculina. Aceasta au fost proiectate si adaptate pentru a se potrivi perfect corpului masculin. Sutienele pentru barbati arata aproape identic ca cele pentru femei, dar materialul care uneste cupele este mai lat. In rest, au aceeasi forma si sunt realizate din materiale fine, de cea mai buna calitate, precum satinul si dantela, informeazaClick.

De trei ani merge la serviciu imbracata cu aceleasi haine. Directorul artistic Matilda Kahl a purtat timp de mai bine de 1000 de zile acelasi tip de haine zi de zi. Aceasta a recurs al metoda cu pricina pentru a salva timp si energie. Matilda Kahl a ajuns subiect de presa dupa ce timp de trei ani nu a mai iesit din aceleasi haine. "Am decis sa imi creez propria uniforma si sa salvez timp si energie purtand aceleasi haine", a dezvaluit Matilda pentru Business Insider. Aceasta a adaugat: "Mi-am dat seama ca barbatii din departamentul meu nu aveau nicio problema sa vina in fiecare zi la munca cu un costum de haine negru sau gri, iar eu eram foarte stresata de schimbarea vestimentatiei. Am decis sa schimb total lucrurile si sa nu imi mai bat capul cu asta". Tocmai de aceea, Kahl si-a cumparat 15 costume din acelasi model de bluza alba de matase si tot atatea perechi de pantaloni negri pe care le ruleaza zilnic, scrieLibertatea.

Ce a scos din apa un pescar din Indonezia. "M-am dus sa pescuiesc si m-am intors acasa cu un monstru marin". Pescarii exagereaza de cele mai multe ori atunci cand descriu cat de mare este ultima lor prada. Dar un pescar din Indonezia nu are nevoie sa faca asta, pentru ca are o poza care sa dovedeasca ca a dat lovitura. Barbatul s-a dus la pescuit in speranta ca va prinde cativa pesti pentru o masa, dar a scos din apa o creatura uriasa, de 1,5 tone si 2 metri lungime, relateaza Daily Mail. Practic, pescarul nu a prins in undita pestele soare urias, ci l-a gasit aproape de plaja, pe insula Palu, in stare critica. Pestele soare este cel mai masiv peste osos din lume. Cel mai mare exemplar poate depasi 2 tone, anunta StirileProtv.ro.