Un barbat a aflat de pe Google ca sufera de cancer in stadiu terminal, dupa ce medicii i-au spus ca are doar o infectie Un barbat de 28 de ani, tatal a doua fetite, a aflat de pe Google ca sufera de cancer in stadiu terminal, dupa ce medicii la care a fost nu au identificat semnele bolii. Tom Cooper, din Marea Britanie, s-a dus la medici sa afle de ce i-au aparut in zona gatului niste umflaturi, iar acestia i-au spus ca motivul este o infectie netratata. Insa barbatul a avut indoieli si, ajutat pe prieteni, a cautat simptomele pe internet si a aflat ca ar putea sa sufere de Carcinom Nazofaringian, o forma rara de cancer nazal, potrivit The Mirror. Diagnosticul a fost confirmat de specialisti si, in ciuda numeroaselor sedinte de chimioterapie si radioterapie, i s-a spus ca boala se afla in stadiu terminal, informeaza StirileProTv.ro.

Faze TariFoto: Colaj foto

Scandalurile in scoli nu se mai opresc - Profa de franceza i-a frant inima Aproape ca nu trece zi fara ca in scolile din Romania sa nu fie inregistrate incidente violente sau, mai rau, unele de o tandrete ce depaseste limitele morale si legale. O profesoara de franceza de la Liceul Traian Vuia din Faget, Timis, i-a frant inima unui elev de-al sau dupa ce conducerea institutiei a informat-o ca relatia care s-a infiripat intre cei doi este interzisa. Totul a iesit la iveala zilele trecute, dupa ce chiar cadrul didactic, o tanara de 24 de ani, a postat pe internet fotografii in care aparea imbratisandu-se cu baiatul de doar 16 ani, caruia ii era profesoara. Au demisionat in semn de protest. Dupa ce directorii au inceput o ancheta, tanara a decis sa puna capat relatiei. "Mi-am dat seama in timp ca nu este deloc bine sa am o relatie altfel decat profesionala cu el. Nu stiu unde s-a realizat schimbarea, dar am pus capat. Nu m-am gandit ca o sa am probleme", scrie Libertatea.

Un mall din Capitala a inventat taxa de deranj! Cu ce s-au trezit la usa locuitorii din proximitatea unui centru comercial! Conducerea unui mall nou infiintat in Bucuresti a gasit o modalitate foarte interesanta de a-si atrage clientela. Astfel, riveranii au primit, sub forma de scuze pentru deranjul din timpul ridicarii mall-ului, cate un voucher cadou de 30 de lei! Ultimul mall deschis in Capitala a oinceput deja sa isi atraga clientii, iar cei care locuiesc in apropierea centrului comercial s-au trezit la usa cu un angajat pus pe fapte mari. "Vrem sa va rasplatim pentru ca ati indurat praful, zgomotul si tot deranjul pe care l-am facut in timpul lucrarilor", a fost textul celui care a fost trimis pentru o prima actiune de marketing invelita in scuze, scrie Cancan.

Ce avea un politist de frontiera in portbagaj. Asta l-a costat... Politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera - Centrul de Supraveghere si Controlul Trecerii Frontierei Aeroporturi Bucuresti-Otopeni, sub coordonarea procurorilor Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Structura Centrala, au continuat cercetarile intr-un dosar ce viza destructurarea unui grup infractional organizat specializat in savarsirea infractiunilor de trafic de migranti si trecere ilegala a frontierei de stat. In aceasta etapa a investigatiilor au depistat un politist de frontiera care a incercat sa aduca ilegal in tara doi sirieni, scrie Libertatea.

Ce a ascuns un batranel sub patul sau de la azil. Angajatii nu au stiut cum sa reactioneze cand i-au controlat camera Un barbat de 70 de ani, din Philadelphia, SUA, le-a dat mari batai de cap asistentilor de la centru de ingrijire unde era internat, dupa ce acestia au descoperit ce ascundea omul sub pat. Batranul era vizitat de o prostituata, insa cand o asistenta a venit sa-i verifice camera, a ascuns-o pe tanara sub pat, scrie metro.co.uk. Ascunzatoarea nu s-a dovedit a fi una buna, asa ca omul a fost nevoit sa dea explicatii pentru fapta sa. Asa s-a aflat ca, pentru a-si plati aventurile, barbatul vindea pe ascuns bauturi alcoolice celorlalti batrani din azil. In plus, vizitele damelor de companie aveau loc la ordinea zilei. Drept consecinta, batranul a fost dat afara din azil, informeaza StirileProTv.ro.