Biciclist eliminat de la o cursa in pielea goala! Motivul e incredibil. Un biciclist a fost eliminat de la o cursa in pielea goala, desfasurata duminica, in orasul britanic Canterbury. Se pare ca barbatul a fost un pic prea "incantat" de participarea la cursa in pielea goala asa ca a avut o erectie, lucru care i-a ingrozit pe ceilalti participanti. "Toata lumea se dezbraca pentru cursa. Am auzit o rumoare in jurul meu si m-am intors sa vad despre ce e vorba. A fost o priveliste oribila", a povestit un martor ingrozit, pentru publicatia Kent Online. Organizatorii evenimentului i-au cerut barbatului sa-si puna pantalonii, apoi au chemat politia, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Fenomen ingrijorator in Thailanda. Pui vii, vopsiti in culori tipatoare, vanduti drept jucarii pentru copii, pe plaja. Comerciantii din Thailanda isi intampina turistii cu suvenituri inedite - puisori vopsiti in culori aprinse, vanduti in pungi de plastic sufocante. Pasarile au fost observate in spatele unui camion de un turist uimit, care viziat Insula Ko Lanta. Unul, care era vopsit fucsia, se plimba prin vehicul, in timp ce altii erau inghesuiti in pungi de plastic sigilate, relateaza Daily Mail. Toti sunt vanduti pe plaja drept jucarii pentru copii, arata sursa citata. "Pungile de plastic erau pline de puisori. Toti fusesera vopsiti in diferite culori, unii erau roz, altii galben sau verde aprins", a povestit Gina Jones, fotograf amator, anuntaStirileProtv.ro.

Metoda incredibila gasita de un barbat pentru a scapa de un proces de paternitate. Un barbat de 25 de ani din Marea Britanie i-a uimit pe judecatori, gasind o metoda incredibila pentru a scapa de un proces de paternitate si de plata pensiei alimentare. Obligat sa faca un test ADN pentru stabilirea paternitatii, Thomas Kenny s-a gandit sa trimita o sosie in locul sau, relateaza Birmingham Mail. Kenny, un sportiv din orasul britanic Birmingham, mai are doi copii dintr-o alta relatie. Barbatul a fost chemat in instanta de o femeie cu care a avut o aventura, dupa ce a refuzat sa recunoasca copilul. Din nefericire pentru el, inselaciunea lui Kenny a fost descoperita, barbatul fiind condamnat la sase luni de inchisoare cu suspemndare, pentru frauda, si plata a 1.385 de lire sterline cheltuieli de judecata, informeazaLibertatea.

Cea mai sexy maturatoare de strazi din Brazilia, devenita vedeta peste noapte. Cum vrea sa profite de publicitatea capatata. O angajata la serviciul de salubritate din Rio de Janeiro a devenit o senzatie pe internet, in Brazilia, dupa ce a postat pe internet mai multe fotografii in care pozeaza seducator in uniforma portocalie, dar si in costume de baie minuscule. Rita Mattos, in varsta de 23 de ani, a fost poreclita "Maturatoarea Sexy", dupa ce imaginile cu ea au fost intens distribuite pe Facebook, relateaza Daily Mail. "Oamenii sunt surprinsi cand vad o fata draguta lucrand ca maturator pe strazi", a afirmat Rita, care a marturisit ca ar poza goala pentru "oferta potrivita", scrieStirileProtv.ro.

Poftim la masa in... jacuzzi. O noua moda face furori printre britanici. Acestia nu mai ies la restaurant sa ia cina sau pranzul, ci se ingramadesc intr-un local nou din Londra, unde au parte de o experienta unica: se desfata cu fel de fel de delicii si cocktailuri in timp ce stau in jacuzzi cu apa calda. Ideea ii incanta atat de tare pe tineri, incat vin si din alte orase aici pentru a testa localul, anuntaLibertatea.