Caz nemaiintalnit in medicina: un barbat a murit dupa ce o tenie din corpul sau a facut cancer. Un barbat din Columbia a decedat din cauza cancerului pe care l-a dezvoltat o tenie din corpul sau, acest lucru nemaifiind intalnit pana in prezent. Barbatul, care era infectat cu HIV, avea tumori la plamani care nu erau alcatuite din celule umane, ci din cele ale unei tenii care traia in corpul sau, afirma cercetatorii. Acesta este primul caz cunoscut al unei persoane care s-a imbolnavit din cauza celulelor canceroase dezvoltate de un parazit care ii infectase corpul. "Am fost uimiti cand am descoperit acest nou tip de boala - teniile cresc intr-o persoana si fac cancer, care apoi se raspandeste la gazda, cauzand dezvoltarea de tumori", a declarat dr. Atis Muehlenbachs, cercetator si doctor la un centru pentru prevenirea si controlul bolilor infectioase. Potrivit acestuia, pacientul era infectat cu HIV, care i-a slabit sistemul imunitar si a jucat un rol important in dezvoltarea celulelor parazite. Desi cazul acestui barbat este unul extrem de rar, cercetatorii au avertizat ca milioane de oameni din lume sunt infectati atat cu tenii cat si cu HIV, noteaza Descopera.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un barbat din Rusia si-a mumificat mama si i-a tinut corpul ascuns timp de 3 ani. Motivul pentru care a facut asta. Vladimir Leonidov, in varsta de 60 de ani, si-a mumificat mama folosind sare si le-a ascuns in tot acest timp autoritatilor decesul femeii. Iar asta pentru a beneficia in fiecare luna de pensia ei. Barbatul a reusit sa-i pacaleasca chiar si pe vecinii mamei sale, imbracandu-se, din cand in cand, in hainele acesteia si iesind pe balcon. Astfel, timp de 3 ani, barbatul din Rusia a incasat, luna de luna, cate 160 de lire de la stat. El a fost descoperit abia cand vecinii au facut o plangere la politie din cauza mirosului groznic care venea din apartamentul femeii, informeaza stirileprotv.ro.

Gest incredibil al unei batrane! Ce a facut cu 1.000.000 de euro inainte sa moara! O femeie de 85 de ani din Austria a ales un mod ciudat de a arata urmasilor sai ca nu vrea sa le lase averea agonisita in timpul vietii. Otogenara din Austria a rupt metodic bancnote in valoare de aproape un milion de euro inainte sa moara, intentionand, se pare, sa se razbune pe mostenitori, au anuntat joi autoritati judiciare austriece, citate de AFP. Hartiile rupte, bancnote de 100 si 500 de euro, in total aproximativ 950.000 de euro, au fost descoperite dupa moartea femeii, in casa de batrani unde fusese adusa cu cinci zile inainte de a deceda. Femeia nu s-a oprit insa aici. Ea si-a distrus si carnetele de economii, potrivit informatiilor din cotidianul Kurier, confirmate de Parchetul din Wiener Neustadt, scrie Libertatea.ro.

Bluza asta se zburleste daca te uiti la sani! Barbati, atentie! S-a inventat bluza inteligenta care reactioneaza daca va fixati privirea pe pieptul femeii. Behnaz Farahi a inventat primul articol vestimentar antiperversi. Bluza este realizata din fibre din carbon distribuite sub forma de paiete, care contin o multitudine de senzori conectati la telefonul mobil. In momentul in care un barbat se uita insistent la pieptul purtatoarei, bluza incepe sa se miste, zburlind paietele. Bluza are o microcamera video mascata care simte privirea, noteaza Click.ro.

Si-a facut un selfie, dar au trecut-o fiorii cand s-a uitat la poza. Ce apare langa aceasta tanara. O tanara din Marea Britanie a inghetat cand a vazut ce a aparut langa ea, intr-o poza selfie. Paula Whelan a fost cea care a observat ca este ceva in neregula cu o poza in care apare fiica sa. Dupa ce i-a aratat-o, pe mama fetei a trecut-o un fior de groaza cand si-a dat seama ce este. Langa fiica ei, in parte de sus a pozei, apare in cadru o forma si un chip, care lasa impresia ca in poza este surprinsa o fantoma, langa tanara, noteaza stirileprotv.ro.