A facut o comanda pe Amazon, insa a ramas socata in momentul in care coletul primit a inceput sa miste. Ce se afla inauntru. Kat Kahraman si-a comandat o masa de stejar, asa ca nu se astepta la prea multa miscare in momentul in care i-a fost livrat pachetul. "In momentul in care mi s-a livrat cutia la usa, am stiut ce ceva nu e bine. Cutia avea gauri in ea, insa am luat-o inauntru pentru ca serveam masa in acel moment." Surpriza a venit in momentul in care tanara a deschis cutia si din ea a iesit un soarece. "A fost socant. Am reusit sa-l prind si sa-l pun intr-o cutie de plastic, apoi am vazut inca unul mort si apoi altii vii." "Am numarat 3 soareci vii si 3 morti - 6 in total. Insa mai tarziu am mai gasit unul in bucatarie, deci probabil acesta a scapat." Potrivit Mirror, rozatoarele si-au facut cuib in colet, iar Amazon si-a cerut scuze si i-a returnat banii pe colet, scrieStirileProtv.ro.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Caz extrem de rar in Vietnam. O femeie a nascut gemeni cu tati diferiti. Caz foarte rar in Vietnam. O femeie a nascut gemeni din tati diferiti, acest lucru fiind aflat abia cand micutii aveau doi ani. In urma unui test ADN pe care l-au cerut parintii, s-a aflat ca gemenii au fost conceputi cu tati diferiti. Acest fenomen este extrem de rar si de produce in momentul in care femeia elimina, in timpul ciclului menstrual, doua ovule in loc de unul, asa cum ar fi normal. Acestea pot fi fecundate de barbati diferiti, la intervale de timp diferite. Exista situatii in care gemenii pot fi conceputi la o distanta de cateva saptamani,, fenomenul fiind numit superfetatie. Se estimeaza ca in intreaga lume exista numai zece perechi de gemeni identificati ca fiind nascuti din tati diferiti, anuntaLibertatea.

Un tigru s-a plimbat nestigherit printre masini, pe o autostrada din Qatar. Un tigru se plimba printre masinile oprite din cauza unui blocaj pe o autostrada din Qatar, animalul fiind filmat de mai multi soferi, informeaza site-ul cotidianului Le Figaro. Dupa zeci de minute in care s-a plimbat nestigherit printre vehicule, animalul a fost capturat de autoritati. Tigrul a scapat fie de la o gradina zoologica, fie dintr-o curte privata, autoritatile din Qatar anuntand initierea unei investigatii. Numerosi locuitori ai Qatarului au in case animale salbatice, informeazaDescopera.ro.

"Baietii nu ma vor pentru ca ma cred de plastic". Si-a dorit de mica sa arate ca o papusa Barbie! Acum ca a reusit asta, viata ei a devenit un cosmar. Hannah Gregory, de 22 de ani, din Skegby, Nottinghamshire, a declarat ca nu a mai facut sex de multi ani pentru ca barbatii o cred de plastic. Are talia de 56 cm circumferinta, nu iese nemachiata din casa si fara lentilele de contact care ii largesc ireal de mult ochii. Nu se imbraca decat in hainute roz de papusa si poarta platforme imense, exact ca o veritabila Barbie. "Ma pot lauda ca trupul meu respecta intru totul dimensiunile papusii. Din cauza asta multi barbati se apropie de mine si ma roaga sa ii las sa ma atinga pentru ca ma considera o ciudatenie. Toti imi spun ca par de plastic pentru ca am pielea perfecta si parul impecabil, dar nici unul nu se indragosteste de mine", a povestit tanara pentru Daily Mail. Hannah este studenta la Universitatea Sheffield si se lauda ca si-a inceput transformarea de la varsta de 12 ani, scrieClick.

Complet goala pe capota unui camion. Motivul pentru care femeie s-a expus asa pe o autostrada din Texas. O femeie a blocat ore in sir traficul pe o autostrada din Texas, Statele Unite, dupa ce s-a dezbracat complet si s-a suit pe capota unui camion. Cocotata acolo, a dansat, s-a bronzat si a injurat copios CIA-ul , pe finantistii de pe Wall Street, dar si pe extraterestri. Drogata sau cu severe tulburari psihice, conform politistilor, tanara de 25 de ani, a fost data jos dupa numeroase incercari: agentii au reusit abia dupa ce s-au urcat pana la ea cu o scara de pompieri. Anchetatorii spun ca ii facusera semn sa opreasca, intrucat femeia conducea haotic si izbise cu masina un parapet. Imediat, soferita a inceput sa vocifereze, s-a dat jos din masina, si-a aruncat hainele de pe ea si, goala-pusca, s-a catarat pe capota unui camion stationat, anuntaStirileProtv.ro.