Aici pizza vine din cer. Capitala islandeza Reykjavik a devenit recent primul oras din lume care a implementat sistemul de livrare la domiciliu cu ajutorul dronelor. Locuitorii pot sa comande o serie intreaga de produse, inclusiv alimente de la supermarket sau preparate de la restaurante, care le sunt livrate de drone in numai 4 minute. Pana acum, livrarile se faceau cu masinile si durau circa 25 de minute. Livrarile cu drone sunt operate de firma Flytrex, cu sediul in Tel Aviv, potrivit Click.

faze tariFoto: Colaj foto

Un australian si-a folosit placa de surf pentru a evita un rechin alb care "voia sa se joace". "Atunci cand m-a apucat, m-a tarat putin. Din fericire, purtam un costum extrem de gros de cauciuc, care m-a salvat, probabil, de la rani mai mari", a povestit surferul, adaugand ca norocul sau a fost ca imediat dupa ce i-a dat o lovitura rechinului, a prins un val si a reusit sa ajunga in siguranta la tarm. "Era doar curios, dar sa se intoarca... poate voia doar sa se joace", a explicat australianul, mentionand ca este primul rechin intalnit in 11 ani de cand practica surfing, potrivit Agerpres.

Niste pompieri au mancat carnati facuti din purcelusii pe care i-au salvat din incendiu. O situatie induiosatoare care a luat o turnura cel putin insensibila. Dubioasa poveste. Dimineata devreme, in ziua de 21 februarie, pompierii de la sectia Pewsey Fire din sud-vestul Angliei au fost chemati sa stinga un incendiu intr-un hambar, de unde au salvat doua scroafe si 18 purcelusi. Sase luni mai tarziu, aceiasi pompieri au prajit si au mancat carnati facuti chiar din aceiasi purcelusi pe care ii salvasera, spune Vice.

Un blogger, amendat pentru ca a anuntat mariajul dintre Dr. Dre si vaduva unui presedinte sud-coreean. Lee Hee-ho este vaduva fostului presedinte Kim Dae-Jung, cunoscut pentru asa-numita "politica a razei de soare" si de dialog cu Phenianul. Ea ramane o figura influenta in politica sud-coreeana, in pofida mortii sotului sau in 2009. Chiar daca Dr. Dre si doamna Lee ar forma un cuplu improbabil, acest aspect nu l-a impiedicat barbat sa asocieze cele doua personalitati intr-o postare publicata pe blogul sau in luna ianuarie, informeaza Agerpres.

Un cuplu din Rusia a facut baie in fantana in miezul zilei. Un cuplu din Rusia a fost, pentru cateva secunde, atractia turistica principala din centrul statiunii rusesti Sochi. Cei doi au starnit reactii diverse trectatorilor atunci cand au hotarat sa foloseasca o fantana pe post de piscina. Cuplul, trecut de prima tinerete si vizibil sub influenta bauturilor alcoolice, a dorit sa aprinda flacara iubirii , cu ajutorul unui moment de romantic, si sa se racoreasca asa ca a decis sa transforme o fantana in jacuzzi, spune Click.

Traducerea hilara care a starnit amuzamentul tuturor. Imaginea a devenit virala. Tentativa unui restaurant de-a traduce un fel de mancare a devenit virala. Un hotel din Orientul Mijlociu a fost pus in dificultate de traducerea cuvantului "chiftele". Cuvantul "chiftete" a fost tradus prin "Paul a murit", informeaza StirileProTv.ro.