''Gravitaţia negativă'' ar putea exista în jurul nostru. Specialiştii susţin că au descoperit sursa. Lumea la nivel macro este guvernată de legile lui Newton, ale mişcării şi gravitaţiei. Însă o echipă de cercetători din cadrul Universităţii din Columbia au prezentat o lucrare teoretică care contrazice această teorie. Specialiştii susţin în cadrul lucrării că ar putea exista particule cu masă negativă care sub forţa gravitaţiei se mişcă în sus în loc să se propage în jos. Conform Science Alert, se pare că acestea ar putea fi în jurul nostru. În cadrul studiului, specialiştii au descris aceste particule ca fiind cele ale sunetului sau fononi pe care îi producem zilnic, citează descoperă.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Și-a scos virginitatea la licitație, la 36 de ani. Suma uriașă primită de femeie. Mandy, care este însoţitoare de bord, a postat pe un site dedicat escortelor un anunţat în care preciza că îşi scoate virginitatea la licitaţie. Un om de afaceri din Munchen, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a câştigat licitaţia, conform Daily Mail Bărbatul i-ar fi oferit 250.000 de euro. Mandy plănuieşte să folosească banii pentru a avansa în cariera şi să îşi ajute familia, iar o parte din bani îi va dona, potrivit stirileprotv.ro.

Materialul artificial care ne-ar putea salva de încălzirea globală e aici. Oamenii de știință au găsit o metodă de a produce un mineral care este capabil să stocheze dioxidul de carbon. Descoperirea ne oferă o posibilă opțiune pentru a face față încălzirii globale. Magnezitul, care este un tip de carbonat de magneziu, se formează atunci când magneziul se combină cu acidul carbonic – CO2 dizolvat în apă. Dacă am putea produce mineralul la o scară largă, acesta ar putea să stocheze în siguranță cantități mari de dioxid de carbon, de care nu avem nevoie în atmosfera planetei noastre, potrivit Playtech.ro.

Valul de căldură din Marea Britanie scoate la iveală geoglife care aparţineau civilizaţiilor dispărute. Arhologii care lucrează cu Historic England, o organizaţie care se ocupă cu conservările monumentelor şi artefactelor istorice, au putut observa de la înălţime urmele unor situri arheologice care au devenit mai clare ca urmare a condiţiilor de sol extrem de uscat, scrie Live Science. Două forme descoperite recent reprezintă cel mai probabil monumente cursus, care sunt împrejmuiri rectangulare care datează din perioada 3600 - 3000 î.e.n, scrie descopera.ro.

Ce s-a întâmplat într-un showroom, după ce o femeie a confundat frâna cu accelerația. Înainte de a înmâna unui potențial client cheile unei mașini ca s-o încerce, poate ca vânzatorii ar trebui să se asigure că acesta știe să conducă. Cei de la un showroom din China n-au facut-o și își regretă amarnic greșeala. Căci o femeie care testa o mașină de-a lor a confundat frâna cu accelerația. Așa că în loc să oprească lângă showroom, a trecut prin peretele de sticlă și s-a oprit abia în mijlocul lui, potrivit stirileprotv.ro.