Cele mai vârstnice gemene din lume au împlinit 102 ani. Gemenele Phyllis Jones şi Irene Crump s-au născut la o diferenţă de 25 de minute în ziua de 20 noiembrie 1916. Marţi, ele serbează împlinirea vârstei de 102 ani. Cele mai vârstnice gemene de pe planetă locuiesc împreună în Stourbridge, Worcestershire, Marea Britanie. Soţul lui Phyllis, Ray Jones, a murit în 2006. Soţul Irenei, Samuel Crump, a decedat în 1999. Irene nu a avut copii. Sunt îngrijite amândouă de Carl Jones, de 58 de ani, fiul lui Phyllis. Gemenele spun că secretul longevităţii lor a fost mâncarea bună şi multă muncă, scrie Click.

faze tariFoto: Colaj foto

Un tânăr și-a pierdut permisul de conducere la doar 49 de minute după ce îl obținuse. Un tânăr din Germania a reușit să-și piardă permisul de conducere la aproximativ o oră, după ce l-a primit, au declarat autoritățile. În vârstă de 18 ani, adolescentul se întorcea de la proba practică a examenului auto, când a fost oprit de radar. Se pare că proaspătul șofer conducea cu o viteză de 95 km/h, într-o zonă unde limita era de 50 km/h. “Unele lucruri durează pentru totdeauna – altele, nici măcar o oră”, au scris polițiștii germani, pe o rețea socială, potrivit Stirile ProTv.

Cel mai ciudat referendum din lume va avea loc în Elveţia. Referendum inedit! Elveţienii vor vota în această duminică o problemă de importanţă naţională care a divizat ţara, mai exact dacă fermierii care lasă coarnele vitelor şi caprelor lor să crească, vor primi subvenţii. Referendumul a fost iniţiat de fermierul Armin Capaul, în vârstă de 66 de ani, care se descrie drept un rebel. El spune că „şi-a ascultat” vitele, care i-au inspirat campania pe care a dus-o timp de 9 ani pentru finanţarea spaţiului suplimentar de care animalele cu coarne au nevoie, măsură care va diminua tăierea coarnelor animalelor, speră el, potrivit Unica.

Un om al strazii a pacalit intreaga planeta! A devenit celebru dupa ce i-a oferit unei tinere ultimii sai bani, dar totul a fost de fapt o mare teapa. Un om al strazii a reusit sa pacaleasca pe toata lumea. Datorita unei scheme pe care o pusese la cale cu tanara pe care a ajutat-o cand era la ananghie, barbatul urma sa primeasca o suma mare de bani, din donatii. Atunci cand povestea lui s-a viralizat pe retelele sociale, foarte multi oameni i-au oferit cat au avut. Din compasiune pentru barbatul care daduse dovada de multa omenie, unele persoane s-au oferit sa il gazduiasca, fiindca inca locuia pe strazi. Intreaga poveste a avut insa un deznodamant foarte trist, pentru ca in realitate totul fusese o mare inselatorie, potrivit Ciao.

Familia asta nu cumpără nimic. Trăiesc numai din ce produc! Caleb şi Amy Rae din SUA cultivă legume şi fructe, cresc animale şi chiar au propriii stupi. Îşi produc singuri electricitatea, adună apă de la ploaie, fac şcoală cu copiii. Povestea familiei Rae uimeşte lumea! Caleb şi Amy Rae, ambii în vârstă de 40 de ani, din Coalmont, statul Tennessee, sunt hotărâţi să nu cumpere nimic. În urmă cu 11 ani, şi-au achiziţionat 36 de hectare de pământ şi şi-au făcut o casă mică, potrivit Click.