Câine confiscat pentru neplata taxelor şi vândut la licitaţie. Autorităţile din oraşul german Achen au confiscat câinele unei familii pentru taxele neplătite şi l-au vândut la licitaţie pe ebay cu 750 de euro. Câinele unei familii din Achen, Renania de Nord-Westfalia, a fost confiscat pentru neplata taxelor. Autorităţile din oraş au vâdut pe mopsul Edda unui ofiţer de poliţie cu 750 de euro. (circa 3.557 de lei). Însă ofiţerul de poliţie zice că patrupedul e bolnav şi va da în judecată autorităţile. Lucrătorii angajaţi pentru recuperarea datoriilor au făcut o vizită familiei alcătuită din cinci membri pentru a descoperi ce valori au în scopul de a le confisca pentru banii neplătiţi, scrie Click.

faze tariFoto: Colaj foto

Momentul în care zeci de nuntași au sărit la bătaie din cauza muzicii. O nuntă a devenit scena unui câmp de luptă din cauza alegerii playlistului. Oaspeții au început să se ia la bătaie și să arunce cu scaune de plastic, iar imaginile au fost surprinde un martor la incident. Bătaia a avut loc în cadrul unei ceremonii în Adana, Turcia. Poliția s-a grăbit la locul incidentului pentru a opri violențele izbucnite, însă s-a descoperit că incidentul a fost pornit chiar de familiile mirilor.Cei doi tineri proveneau din regiuni diferite din Turcia și amândoi și-au dorit muzică tradițională specifică comunității lor, însă decizia a provocat un adevărat „război”. Mulți oaspeți au fost acuzați că dansau doar pe muica din regiunea lor, fapt ce i-a enervat pe ceilalți, potrivit Stirile ProTv.

Răzbunarea vacii: un măcelar a fost lovit cu piciorul în faţă de o vacă moartă. Incidentul bizar s-a petrecut într-un abator din Aalen, Germania, potrivit poliţiei. Un angajat a fost lovit cu piciorul în faţă de o vacă moartă, conform Yahoo! News. Deşi pare imposibil, astfel de cazuri mai au loc, potrivit cercetătorilor. Impulsurile nervoase pot duce la mişcarea unui membru al unui animal mort, scrie Mediafax. Poliţia a anunţat că vaca a fost ucisă respectând normele în vigoare. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a ajuns la spital în urma „rănilor serioase”, potrivit Descopera.

Metoda bizară prin care o femeie a încercat să atragă bărbaţii, cu mirosul vaginului. O femeie a încercat un parfum unic care să o ajute să atragă bărbaţii. Tânăra a pornit de la teoria că mirosul vaginal joacă un rol important în jocul de atracţie. Pentru început, Rachel a ales să meargă pe un teritoriu nemarcat aşadar, a aplicat pe încheietură doar secreţia sa vaginală, iar în timp, a experimentat aplicând şi o cantitate mică din parfumul favorit, încercând să observe rezultatele amestecului, potrivit CSID.

Trenul care prinde 130 km/h. Yukon Striker este pe cale să intre în Cartea Recordurilor cu titlul de cel mai înalt, lung şi rapid montagne russe din lume. Trenuleţul groazei va fi inaugurat în cursul acestui an, în Ontario, Canada. Cursa durează trei minute şi 25 de secunde şi pe circuit sunt atinse viteze record de 130 km/h. Cursa de groază care provoacă o explozie de adrenalină este demnă de Cartea Recordurilor. Amatorii de senzaţii tari au parte de o cădere în unghi de 90 de grade cu solul de la 82 de metri înălţime care e urmată de o piruetă de 360 de grade la viteză maximă. Aceste senzaţii sunt resimţite în doar trei secunde, adică preţ de două clipiri din pleoape, scrie Click.