Țara care vrea pe străzi un autobuz electric care se conduce singur. Dacă mașinile autonome sunt deja din ce în ce mai răspândite, de ce nu ar putea exista și autobuze care se conduc singure? Primul autobuz electric autonom a fost lansat în Singapore. Autobuzul Volvo 7900 are o lungime de 12 metri și a fost dezvoltat de un parteneriat dintre Volvo și Nanyang Technological University din Singapore. Acesta este echipat cu senzori și caracteristici controlate de inteligența artificială. Aceasta este securizată din punct de vedere cibernetic pentru a proteja vehiculul de potențiale atacuri, scrie Playtech.

faze tariFoto: Colaj foto

Concurs pentru alegerea unui soţ pentru fiica unui magnat al comerţului cu durian. Un magnat thailandez al comerţului cu durian va organiza un concurs pentru a alege un soţ pentru fiica sa cea mică, a informat marţi presa locală, citată de dpa. Arnon Rodthong, de 58 de ani, a dezvăluit luni pe social media că este în căutarea unui soţ pentru fiica sa de 26 de ani. Cel care se va căsători cu aceasta va primi 10 milioane de bahţi (314.180 de dolari) şi va moşteni afacerea sa cu durian, potrivit Khaosod English citat de Agerpres, potrivit Digi24.

O femeie a încercat să atragă bărbaţii cu mirosul vaginului. O femeie a încercat un parfum unic care să o ajute să atragă bărbaţii. Aceasta şi-a aplicat pe încheietura mâinii fluide ale vaginului său în speranţa că va atrage sexul opus. Rachel Khona şi-a dorit că afle dacă mirosul secreţiei sale vaginal îi poate face pe bărbaţi să se îmbulzească în faţa ei. Femeia a pornit de la teoria că mirosul vaginal joacă un rol important în jocul de atracţie, scrie Descoperă.ro.

Cum s-a camuflat un român care intenţiona să ajungă cu trenul, în Austria. Poliţiştii de frontieră din Bihor, de la Punctul de Trecere Episcopia, probabil au izbucnit în râs când au descoperit cum se ascunsese într-un tren internţional, un tânăr de 35 de ani, care dorea să ajungă în Austria şi apoi în Italia, scrie Observator.

Momentul în care capsula Crew Dragon a SpaceX s-a conectat la Stația Spațială Internațională. Noua capsulă dezvoltată de compania privată americană SpaceX, denumită Crew Dragon, a reuşit să se conecteze la Staţia Spaţială Internaţională (ISS) la finalul unei proceduri automatizate, duminică, au confirmat specialiştii de la NASA şi SpaceX într-o transmisiune în direct dedicată acestei manevre, informează Agerpres, care citează AFP, potrivit Digi24.