Ce a pățit o femeie din Australia care a folosit vibratorul de 42 de ori pe săptămână. Nadia a început să utilizeze jucăria sexuală după ce a divorțat de soț. Însă a folosit în mod excesiv vibratorul, de 42 de ori într-o săptămână, adică de șase ori pe zi. „Am devenit obsedată de vibrator și de plăcerea pe care mi-o provoca și pe care o simțeam după luni în care am stat într-un mariaj în care nu aveam parte de sex”, a declarat Nadia Bokody pentru Mirror Online. Din cauza utilizării excesive a vibratorului, Nadia a început să aibă dureri puternice în zona intimă. A mers imediat la medic, care i-a spus că durerile respective proveneau de la folosirea în exces a jucăriei sexuale, scrie Libertatea.

faze tariFoto: Colaj foto

Cea mai provocatoare femeie din armata israeliană. A fost poreclită „Regina armelor”. Orin Julie adoră să tragă cu arme de foc în timp ce este îmbrăcată în ținute minuscule și spune că Statele Unite au „cele mai bune legi pentru arme din lume”. Tânăra, care are peste 585 mii de followeri pe Instagram, își împarte timpul între casa sa din Ramat Gan, Israel și Statele Unite. Orin s-a alăturat armatei israeliene la vârsta de 18 ani și s-a îndrăgostit de arme chiar de la început. Deși și-a dorit să fie în primele rânduri în luptă, i s-a dat un post la birouri, potrivit Unica.

Câine poliţist devenit erou într-un orăşel din California. Un câine poliţist a devenit erou într-un orăşel din California după ce a imobilizat un tânăr care se opunea arestării. Incidentul a avut loc în faţa unui restaurant şi a fost filmat de unul dintre clienţi. Individul a mers în vizită la soţia lui, care lucra acolo, şi, din cauze rămase necunoscute, s-a enervat şi a început să facă scandal. În scurt timp şi-a făcut apariţia un poliţist însoţit de patruped, scrie Stirile ProTv.

Un fotograf amator surprinde zborul perfect simetric al unui vultur şi primeşte reacţii „copleşitoare” din toată lumea. Steve Biro a fotografiat pasărea la o rezervaţie naturală a păsărilor de pradă din Canada şi a postat imaginea pe Facebook fără a se gândi că oamenii vor reacţiona atât de puternic la ea. El a fost copleşit de reacţiile din toată lumea la publicarea imaginii pe care a descoperit-o printre sute altele ale aceluiaşi vultur, toate făcute într-o singură zi. Pasărea a zburat deasupra capului său după ce l-a săgetat cu privirea – ceea ce fotograful a realizat abia după ce s-a uitat la instantanee, potrivit Adevarul.

Cea mai dezbrăcată mireasă de pe Facebook. O viitoare mireasă din SUA a stârnit controverse pe rețelele de socializare cu ținuta provocatoare pe care a ales-o pentru ziua cea mare. Femeia și-a ales un body alb, strălucitor și foarte decoltat, care nu acoperă foarte multe. Înainte de nuntă, mireasa a postat un videoclip în care probează ținuta pe care o va purta. Zeci de femei s-au arătat intrigate de alegerea pe care a făcut-o curajoasa mireasă. Femeia a fost criticată intens pe Facebook, chiar și de prietenii ei. Rochia „netradițională” este, de fapt, un body și o trenă, care se poate scoate, potrivit Click.