O femeie din Bistrița a cheltuit o sumă uriașă pe decorațiunile de Crăciun. Cum arată casa ei. Într-un oraş din Bistriţa-Năsăud, oamenii se duelează în case decorate pentru Crăciun. Locuinţele sunt împodobite în aceste zile în fel şi chip, iar proprietarii speră să câştige premiul de 1.500 de lei. Casele din Sângeorz-Băi au îmbrăcat haine de sărbătoare şi cu greu poţi să treci pe lângă ele fără să le admiri. O femeie a investit mii de lei în decoraţiuni şi spune că, dacă va câştiga, va dona premiul unei familii nevoiaşe, conform Știrile Protv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Surpriza de care a avut parte o ospătăriță. A primit un bacșiș de 1.200 de dolari. Zellie Thomas a povestit, pe contul său de Twitter, cum împreună cu un grup de prieteni au surprins-o pe o ospătăriță de la restaurantul IHOP din Paterson, New Jersey. Fiecare dintre membrii grupului au contribuit cu câte 100 de dolari, adunând 1.200 de dolari, pe care i-au dat ospărăriței respective. Femeia a fost atât de uimită încât, inițial, a vrut să înapoieze banii, scrie Libertatea.

Uite care e cea mai tare meserie de sezon! Veronika Gentile, din Australia, a descoperit cea mai tare meserie de sezon. Ea e plătită cu 15 euro (72 de lei) pe oră să decoreze brazii de Crăciun ai persoanelor care nu au timp să facă acest lucru. Veronika Gentile (30 de ani), care a descoperit cea mai tare meserie de sezon, este designer interior cu specializare în sărbătorile de Crăciun. Ea şi sora sa practică această meserie rentabilă care le ajută să-şi acopere cheltuielile de sărbători, potrivit Click.

Un bărbat a construit o falsă graniță Rusia-Finlanda, taxând emigranții cu 11.000 de dolari. Autoritățile ruse au arestat un bărbat acuzat că a construit o graniță falsă cu Finlanda, taxând emigranții cu 11.000 de dolari pentru a-i ajuta să treacă ceea ce ei credeau că este frontiera cu Uniunea Europeană. Bărbatul a construit niște indicatoare de frontieră false într-o pădure din regiunea Vîborg, în vestul țării, scrie Incredibilia.

Cum a ajuns trenul din nou la modă. Industria turistică se schimbă la faţă de Anul Nou. Un raport realizat de platforma Pinterest anunţă că turismul eco va conta din ce în ce mai mult. Călătoria cu trenul este la modă din nou, iar Pinterest raportează că acest trend a crescut cu 107%. Vă recomandăm să căutaţi cele mai pitoreşti rute feroviare din Europa şi nu uitaţi că se anunţă şi o "petrecere" cu trenuri tematice de lux în 2020, notează Descoperă.ro