1. Femeia perfecta este blonda si are salariul mic. Potrivit unui studiu realizat pe site-ul ukdating.com, femeia perfecta trebuie sa aiba parul blond, ochii albastri si salariul mai mic decat al partenerului. Sondajul, la care au participat 66.000 de persoane, mai scoate in evidenta faptul ca femeia ideala trebuie sa cantareasca 60 de kilograme, sa fie independenta si, din cand in cand, sa poarte ochelari. Jumatate dintre cei chestionati nu s-ar intalni nici in ruptul capului cu o femeie care castiga mai mult de 32.000 de euro pe an, scrie Romantica.

2. Jennifer Lopez, papusa gonflabila. Producatorul de jucarii sexuale Piped Dream a scos de curand spre vanzare doua papusi gonflabile noi, inspirate dupa cantareata Jennifer Lopez si actrita Sarah Jessica Parker, relateaza Libertatea. Poreclite in gluma JHo si Sarah Jessica Porkher, femeile din cauciuc sunt copii fidele ale celor doua celebritati si au dimensiuni naturale.

3. Ca sa mergi la orice concert din Europa nu ai nevoie decat de... sperma. In ziua de azi nu ai nevoie nici macar de bani pentru a merge la concertele idolilor tai. Un site din Irlanda ofera bilete gratis la orice concert de muzica din Europa in schimbul unei donatii de sperma. Cererile au depasit atat de mult asteptarile, incat Spermfortickets.com au epuizat foarte repede toate biletele, informeaza Romantica.

4. 200.000 $ pentru o masturbare. Potrivit Cancan, o femeie in varsta de 21 de ani din Texas a dat in judecata compania American Airlines pe motiv ca angajatii acesteia nu au protejat-o in timpul unui zbor, cand un pasager s-a masturbat langa ea. Tanara, al carei nume nu a fost dat publicitati, solicita despagubiri in valoare de 200.000 de dolari pentru ca stewardesele nu l-au oprit pe barbat din actiune si nici nu l-au mutat de langa scaunul ei.

5. Si-a dat foc la organele genitale. O trupa de acrobati jamaicani i-a socat pe turistii veniti in statiunea Ocho Rios, din Jamaica, printr-o reprezentatie total neobisnuita, relateaza Click. Momentul de maxima intensitate a spectacolului a fost acela in care unul din dansatori si-a dat foc la organele genitale. Mai mult decat atat, el le-a invitat pe spectatoare sa ii aplice acelasi tratament.

6. Semafoare in catedrala. Administratia catedralei din Valencia a instalat semafoare pentru reglementarea traficului de vizitatori spre turla edificiului, in special in saptamanile dinaintea sarbatorii Pastelui. Sistemul de semaforizare este instalat la baza si la capatul celor 207 trepte care duc spre turnul respectiv, unde turistii se inghesuie sa ajunga pentru a vedea impresionanta priveliste asupra orasului, informeaza Cancan.

7. Fetita cu doua fete. In India, o fetita care s-a nascut cu doua fete a devenit o adevarata vedeta, fiind considerata o reincarnare a zeitei hinduse a intelepciunii. Potrivit medicilor, in ciuda anomaliei sale, ea este sanatoasa, iar parintii sai cred ca micuta este un dar de la Dumnezeu, scrie Libertatea.

8. Orasul rusinii. In Austria exista o localitate cu un nume cel putin ciudat. Este vorba de oraselul Fucking, un cuvant considerat extrem de vulgar in limba engleza, dar care in germana inseamna "oamenii lui Focko". Oraselul a devenit o adevarata atractie pentru turisti, care se inghesuie sa se fotografieze langa panourile cu numele localitatii, mentioneaza Cancan.

9. A fost prinsa la vama cu scheletul fratelui sau in bagaje. O femeie in varsta de 62 de ani a fost oprita in aeroportul Munich dupa ce, la un control amanuntit, politia a descoperit in bagaje scheletul fratelui sau. Scheletul se afla intru-un sac de plactic, iar batrana intentiona sa il transporte din Brazilia in Italia, in incercarea de a implini ultima dorinta a decedatului, relateaza Romantica. Desi fratele sau murise cu 11 ani in urma, in Brazilia, el a lasat cu limba de moarte ca isi doreste sa fie ingropat in Italia.

10. Fratii incestuosi, despartiti de tribunal. Tribunalul suprem din Germania a stabilit ca fratii Patrick S, in varsta de 31 de ani, si Susan K, in varsta de 23 de ani, se fac vinovati de incest, o fapta care, conform legii, este considerata penala. Cei doi, care au impreuna patru copii, si-au vazut astfel naruit visul de a deveni sot si sotie cu acte in regula, scrie Cancan.