• Gigi Becali raspunde intrebarilor puse de jurnalistii de la Gandul in legatura cu donatiile primite la partid:

-Ba, dar nu-ntrebati voi in p..a mea PSD-ul de unde ia? Astia-s banii mei macar. Dar aia de unde ia ca sa dea la partid? In p..a mea ma f.....ti voi la cap pe mine de unde da. Din p..a mea da.

- Am inteles...

- Ma doare in p..a pe mine. Ba, voi nu lasati omul sa traiasca.

  • Kate Beckinsale in emisiunea lui Craig Ferguson (Romantica):

"Nu imi vine sa cred ca a cazut (n.r. microfonul). Au vrut sa il prinda la spate, de chiloti, dar pentru ca nu port nu au avut de ce sa il agate si a cazut... Nu pot sa mananc carne cruda. Nici sushi. Mai bine mananc un vagin, decat asta, sincer!!."

  • Autoritatile iraniene au inchis noua reviste, in majoritate de tip Lifestyle. Iata explicatia oferita de Ministerul Culturii din Iran (Gandul):

"Revistele au fost inchise pentru ca folosesc fotografiile actorilor drept instrumente pentru a trezi dorinta oamenilor, propagand medicamente fara autorizatie si promovand superstitiile”.

  • Fundasul echipei Rapid, Cristian Sapunaru a declarat dupa meciul Rapid-Steaua, intrerupt in minutul 73 (ProSport):

"Deaconu a inceput sa planga ca o femeie, chiar daca nu a fost lovit. Noi am fost loviti cu suruburi si nu am mai zis nimic. Ar trebui sa se joace meciul si sa se puna un arbitru, nu o femeie. Fanii nostri au fost senzationali, nu cred ca ei au aruncat. Cred ca e ceva premeditat pentru ca le tremurau chilotii pe ei"