1. O inregistrare cu Marilyn Monroe facand sex oral a fost vanduta cu 1.5 milioane de dolari. Un filmulet in care personajul principal este Marilyn Monroe a fost vandut de curand pentru suma de 1.5 milioane de de dolari. Este vorba de o copie ilicita a unei casete care se afla in custodia FBI-ului si este inca strict secreta. Inregistrarea dureaza 15 minute, este realizata pe pelicula de 16 mm si o infatiseaza pe blonda facandu-i sex oral unui barbat neidentificat pana la aceasta ora, scrie Romantica.

2. «Tarul» Rusiei isi schimba nevasta, sustine presa rusa.Exemplul presedintelui francez Nicolas Sarkozy s-a dovedit a fi molipsitor, pe urmele sale calcand liderul in exercitiu al Rusiei, Vladimir Putin, care, dupa cum dezvaluie, in editia sa de ieri, cotidianul rus Moskovski Korrespondent, ar fi divortat acum doua luni si in curand va avea o noua nevasta. Potrivit publicatiei citate, viitoarea sotie a lui Putin nu e top-model, ca in cazul presedintelui francez, ci o faimoasa gimnasta rusa, Alina Kabaeva, in prezent deputat in Duma de Stat, citeaza Click.

3. Printii Will si Harry au baut 72 de ore. Cei doi printi ai Marii Britanii l-au sarbatorit pe varul lor, care in curand va renunta la burlacie . Printului Harry i s-a pus o palnie la gura si toti cei prezenti i-au turnat alcool pe gat. "Au petrecut ca niste britanici de rand. Au ras si au baut pana n-au mai stiut de ei si l-au pierdut chiar si pe sarbatorit", a povestit o localnica, citeaza Cancan.

4. I-a trecut calul prin parbriz. Un barbat si-a pierdut, recent, viata, in New Forest, Marea Britanie, dupa ce autoturismul cu care se deplasa a lovit frontal un cal, care era lasat liber pe carosabil. Impactul a fost devastator. Calul a trecut pur si simplu prin parbrizul masinii si a ramas intepenit intre scaunele autoturismului. Din cauza ranilor grave suferite, atat soferul, cat si animalul au murit pe loc, scrie Libertatea.

5. Sotia in varsta de 8 ani vrea sa divorteze. O fetita in varsta de opt ani din Yemen, obligata sa se casatoreasca cu un barbat cu 22 de ani mai mare decat ea, a mers singura la tribunal pentru a cere, dupa doua luni de mariaj, divortul de sotul sau pe care l-a acuzat de „violente fizice si sexuale”, relateaza presa italiana, citata de Gandul.

6. 12.000 kg de carne pe un gratar. Peste o mie de iubitori ai fripturilor la gratar au pregatit, duminica, 12 tone de carne de vita, stabilind un nou record Guinness si promovand in acelasi timp cel mai suculent produs alimentar de export al Uruguayului. Mai multi soldati au instalat gratarul lung de 1,6 kilometri, iar pompierii au aprins sase tone de carbuni pentru a pregati uriasa friptura, scrie Click.

7. Pamela Anderson, la Casa Alba. Fostul iepuras "Playboy", actrita Pamela Anderson, va ajunge la resedinta prezidentiala de la Casa Alba, unde a fost special invitata de actualul lider american George W. Bush la cina, alaturi de alte personalitati din showbizul international. Bush s-a declarat nerabdator sa o cunoasca pe starleta si sa stea de vorba cu ea, scrie Cancan.

8. Patronul Ikea isi ia haine de la reduceri si merge cu metroul. Inkvar Kamprad a infiintat Ikea in 1943, la varsta de 17 ani, iar de atunci a reusit sa stranga o avere care se ridica la 20 de miliarde de euro, bani cu care majoritatea ar duce o viata de lux. Totusi, suedezul si sotia sa, Margaretha, locuiesc intr-o casa modesta, isi cumpara haine de la reduceri si uneori cineaza in restaurante ieftine. Si aici nu e vorba de modestie, caci Kamprad e de-a dreptul zgarcit. Chiar el a recunoscut ca si-a concediat frizerul pe care-l avea de zeci de ani, doar pentru ca a gasit unul mai ieftin cu cativa euro, scrie Libertatea.

9. Ghidurile Lonely Planet, scrise de un autor care a recunoscut ca nu a fost in tarile despre care a dat sfaturi. Binecunoscutele ghiduri de calatorie editate de compania Lonely Planet sunt scrise de catre un autor care a recunoscut ca nici macar nu s-a deplasat in unele dintre locurile descrise in volumele sale. Cu toate acestea, Lonely Planet sustine ca ghidurile de calatorie sunt corecte, noteaza BBC, citat de Gandul.

10. Ziua Neagra a neconsolatilor. Sud-coreenii care nu si-au gasit perechea de Ziua Indragostitilor au sarbatorit ieri Ziua Neagra (Black Day), mancand taitei cu sos de fasole neagra, conform traditiei, informeaza agentia Reuters, citat de EvZ.