Dinu Maxer viseaza la nunta de vis:

“Fanfara va sustine un recital in momentul in care eu voi aparea pe cal, iar Deea va fi adusa din larg, cu barca. Vreau sa fie un moment deosebit, romantic, de care sa ne amintim toata viata”, a declarat viitorul mire. (Click)

O prostituata si-a facut vila din sex oral:

"Colegele mele cheltuie banii pe jocuri de noroc sau ii dau pestilor. Eu lucrez pe cont propriu si imi fac o casa pentru ca intr-o zi cand nu o sa ma mai prostituez vreau sa am unde sa ma retrag. Casa si terenul sunt ale mele, din banii mei, dar le-am trecut pe numele soacrei ca sa nu mi le confiste statul in contul amenzilor pe care le-am primit in timp", spune prostituata. (Cancan)

Amalia Nastase crede ca Ilie arata ca un fotomodel:

“Sotul meu a avut o ambitie de fier si a reusit in numai cateva luni sa slabeasca foarte mult. Acum ma mandresc si mai mult cu Ilie, care arata ca un fotomodel”, a declarat sotia fostului jucator de tenis. (Click)

Starul porno Mary Carey isi doreste sa devina politician:

"Intotdeauna am iubit politica si acesta este cel mai bun mod de a incepe o cariera in acest domeniu. Pe de alta parte, eu voi fi genul de politician care, intr-adevar, vrei sa «ti-o traga», nu?". (7Plus)