I-a taiat urechea la o frizerie de fitze. Acum trei saptamani, Constantin Moldovan, s-a tuns in salonul "Why Not" de pe Calea Dorobanti din Capitala. "Am ales un salon de fite tocmai ca sa fie curat si sa nu fiu ciuntit", a declarat pentru CANCAN antrenorul, acum pensionar. Numai ca, sustine barbatul, frizerul l-a crestat cu briciul, taindu-i practic o portiune din pavilionul urechii drepte, scrie Cancan.

Americanii, condusi de stangaci. Potrivit ziarului Washington Post, stangacii au detinut presedintia Americii timp de 22 de ani din ultimii 34. In plus, noul lider de la Casa Alba va fi tot un om care prefera sa-si foloseasca mana stanga, deoarece, ambii candidati la prezidentialele din noiembrie sunt stangaci, scrie Click.

100 de barbati i-au platit silicoanele. Karen, o femeie in varsta de 23 de ani din Marea Britanie, a facut o cerere pe un site de internet dedicat barbatilor, ca sa-si gaseasca sponsori pentru a-si face implanturi de silicon. La scurt timp dupa postarea anuntului, donatiile au inceput sa curga si, in doar trei luni, englezoaica a strans cei 3.100 de euro necesari pentru interventie, suma provenita de la 100 de barbati, scrie Cancan.

Hotul a sarit pe geam si a picat in bratele politistilor. O pensionara din Germania a trait clipe de groaza cand un hot a intrat, zilele trecute, in casa ei. Margot, in varsta de 79 de ani, era plecata cand i-a fost sparta locuinta. Ajunsa acasa, femeia a fost atacata si ranita grav. Margot s-a prefacut ca e moarta si l-a lasat pe hot sa o tarasca in beci. Ramasa singura, femeia s-a furisat din casa si a alarmat politia. Hotul speriat a sarit pe geam, dar in zadar, deoarece afara il asteptau trupele speciale, scrie Libertatea.

Rechin aruncat de valuri in piscina. Un rechin s-a trezit intr-o piscina in apropierea uneia dintre cele mai frecventate plaje din Sydney, in Australia, dupa ce a fost luat pe sus de un val puternic. Agentii serviciului pentru pescuit au capturat rechinul cu o plasa si l-au eliberat in mare, dupa ce a fost descoperit de localnici, scrie Click.

Dans erotic in metrou. Politia chiliana a arestat, joi, o femeie care timp de cateva zile a oferit un spectacol inedit calatorilor din metroul din Santiago de Chile, dansand erotic in jurul barelor de sprijin. Monserrat Morilles, o superba dansatoare, in varsta de 26 de ani, a declarat ca voia sa le ofere pasagerilor „o dovada a artei sale“, scrie Evenimentul Zilei.

Se scumpesc camerele de inchiriat pentru sex. Daca te afli in Bucuresti, in jurul Garii de Nord, poti oricand sa fii agatat, ziua in amiaza mare, de cei care inchiriaza "un pat cu ora". Preturile variaza in functie de timp si conditiile oferite: pat dublu, simplu, cu WC, dus, TV sau fara, intre 25 si 60 de lei. "Afacerea" functioneaza si este foarte cunoscuta si apreciata de soferii din provincie care vin cu treburi in Bucuresti sau de cei care doresc cateva clipe de intimitate alaturi de iubita si nu au o casa a lor, scrie Cancan.

«La noi, nici un elev nu a promovat Bacalaureatul!» Situatie incredibila in localitatea Carcea din Dolj. Nici un elev de clasa a XII-a din cadrul Grupului Scolar Agricol nu a reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat. “Cand am vazut rezultatele, nu mi-a venit sa cred! Mi-au dat lacrimile! Nu ma asteptam la asemenea rezultate!” ne-a spus, dezamagit, directorul scolii, profesorul Marius Buzatu, citeaza Click.

Amendat pentru ca a baut la „volanul” masinii de tuns iarba. Un canadian in varsta de 47 de ani a fost acuzat ca a condus sub influenta alcoolului o masina de tuns iarba. Politia din Richmond Hill l-a surprins pe Richard Skupien in timp ce acesta se deplasa pe trotuar cu respectivul vehicul, sorbind dintr-o bere. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, se pare ca barbatul taia mai mult decat inofensiva iarba, asupra lui fiind gasita si o cantitate mica de marijuana. Acuzat de conducere sub influenta alcoolului si de detinere de stupefiante, Skupien va trebuie sa se prezinte in fata instantei pe 6 august, scrie Atac.

Ei au fost sot si sotie pentru o zi. Mai multe nunti intre copii au fost oficiate, de curand, in Amsterdam, Olanda. Pe 9 iulie, Tara Lalelelor a sarbatorit Ziua casatoriilor intre copii - ocazie cu care micutii si-au putut uni destinele pentru o zi. Toate casatoriile au fost anulate imediat dupa apusul soarelui. Cei mai tineri miri aveau doar 3 ani, scrie Click.