“Daca ia Otelul titlul, imi conving toata familia sa-si lase mustata!” Petre Grigoras (Sport.ro)

“Daca Monica Bellucci ar fi cu mine pe o insula pustie, ar face dragoste cu mine, desi se gindeste la Prigoana.” Mihai Morar ,Antena 2 (7Plus)

“Sa gindim pozitiv! Chiar si dupa ce esti la doi metri sub pamint mai exista o sansa: sa bati in tavan, ca poate te aude cineva…” Tudor Octavian, B1 TV (7Plus)

Catalin Maruta a avut parte de cea mai grea emisiune din viata lui. Fara sa se astepte la ce o sa se intample, prezentatorul tv a invitat-o pe Marijuana in platou. Telespectatorii au asistat la un spectacol socant: artista a inceput sa se clatine si a devenit incoerenta, iar dupa un du-te vino din culise in platou, a fost la un pas sa se prabuseasca sub privirile inmarmurite ale celor prezenti in studio. Marijuana ingana incontinuu: "Fite, fite... in casa aia erau doi barbati... e un front de razboi...mi-au luat sange, Dristor 2" (Cancan)

“Ma simt mult mai relaxata, linistita si FERICITA. Poate va intrebati de ce am sters ultimele postari, dar din teama sa nu imi dezvalui inteligenta prefer sa raman undercover in aceeasi imagine de sexy-blond cu care v-am obisnuit. Observ ca multe persoane au fost socate de ideile mele din ultima perioada si s-au cam speriat de materia mea cenusie si din respect pentru ei sau din teama sa nu faca atacuri de panica prefer sa pastrez multe dintre idei in secret. (...) Am fost acuzata zilele trecute de faptul ca . Sunt oripilata.......chiar raman de multe ori consternata in astfel de situatii........nu are rost sa va mai stresez cu acest lucru si chiar as zice sa trecem la lucruri mai serioase". Simona Sensual (SimonaSensual.net)