Sanziana Buruiana: "Va pup foarte dulce. Eu sunt aici pentru salvarea planetei. Sunt pe un vapor, ma pregatesc sa ies in larg si sa vad in ce stare sunt meduzele. Reciful de corali este plin de praf, iar delfinii nu au suficient spatiu pentru inot”. (Atac)

Liam Gallagher (Oasis): "America este doar o tara intr-o lume foarte mare. Si daca ei nu ne plac, altcineva o va face cu siguranta... Nu suntem cea mai mare trupa din America, dar cine isi doreste asa ceva". (Curentul)

Simona Sensual: “Am impresia ca de ceva vreme toti cei care sunt cazati la spitalul 9 sau la Balaceanca se viseaza staruri in devenire. In lipsa de preocupare si cu multe sedative cred ca se uita prea mult la tv si se viseaza si ei sa devina staruri pe micile ecrane. Luand diverse repere sau idoli incearca sa se agate de diferite metode sa fie bagati in seama. Zilele trecute vazandu-l pe Mihai Traistariu tarat intr-un scandal josnic, mi-am adus aminte de fatucile penibile care incercau sa se promoveze pe spatele meu. Imi creaza o senzatie de voma persoanele penibile, patachinele de gen feminin si masculin care incearca sa se agate ca scaiul de om, prin orice mijloace aruncand cu noroi in propiile modele.” (Gardianul)

Sexy Braileanca: “M-am saturat ca toti sa rada de mine prin emisiuni. Asa ca sunt hotarata sa rup orice legatura cu pornografia. Nu mai vreau sa fiu curva, nici pe 10.000 de euro”. (Click)