Au stat 25 de zile intr-o cutie frigorifica, in ape populate de rechini. Doi barbati au fost salvati de catre Paza de Coasta australiana dupa ce au stat in apele Pacificului 25 de zile, intr-o cutie frigorifica. Barbatii au spus ca barca pe care se aflau initial a fost rasturnata in timpul unei furtuni, in urma cu 25 de zile. Cei doi par a fi singurii supravietuitori si asta datorita ideii unuia dintre ei de a se urca intr-o lada frigorifica care plutea in deriva, scrie Gardianul.

S-a dat virgina, dar nu era. Studenta americana Natalie Dylan, cea care a socat o lume intreaga dupa ce si-a scos la licitatie virginitatea pe eBay, a marturisit ca a avut experiente sexuale cu diversi barbati. Tanara de 22 de ani, care a primit o oferta de aproape 3 milioane de euro de la un om de afaceri australian care dorea sa se culce cu ea, sustine insa ca este inca virgina. "Am trecut doua teste cu detectorul de minciuni. Recunosc, sunt o persoana cu un mare apetit sexual si am avut relatii amoroase cu iubitii mei si chiar aventuri de o noapte cu diversi parteneri ocazionali, insa sunt inca virgina", sustine Natalie, potrivit Cancan.

A violat o britanica pentru a invata engleza. Un roman fara domiciliu stabil in Marea Britanie a recunoscut in fata instantei ca a violat o britanica intr-o gara, pentru ca vroia sa ajunga la inchisoare, unde ar fi primit mancare, adapost si ar fi invatat limba engleza, informeaza Yorkshire Evening Post. Ali Majlat, de 35 de ani, a fost acuzat ca ar fi violat-o pe femeie in octombrie, intr-o gara din West Yorkshire. Barbatul a fost adus, apoi, in fata Curtii Magistratilor din Pontefract, scrie Click.

S-au casatorit cu broaste. Doua fetite de sapte ani s-au casatorit cu doi brotacei. Ceremonia in care Vigneswari si Masiakanni, cele doua copile, s-au casatorit cu broaste a fost inspirata din povestea zeului hindus, Shiva, care s-a transformat intr-o astfel de vietate dupa ce s-a certat cu sotia sa, Parvati. Fetitele au purtat sari, tinute traditionale de nunta si bijuterii de aur, iar ceremonia, care a avut loc in satul lor natal, Tamil Nadu, a fost una fastuoasa, scrie Libertatea.

Si-a gasit casa demolata, din greseala. In Detroit sunt multe cladiri care trebuie demolate, dar un barbat sustine ca propria sa casa nu era una dintre acele cladiri. Din pacate, autoritatile locale au demolat-o oricum. Eric Roslonski a inaintat un proces impotriva orasului dupa mai bine de doi ani de la intamplarea nefericita. El sustine ca a investit peste 30.000 de dolari in renovarile pentru casa sa, asta inainte a fi demolata, scrie Gardianul.

Are 21 de ani, ziua e soldat, noaptea prostituata. Rebecca Smith (21 de ani), caporal in politia militara britanica, a fost surprinsa de un superior in timp ce folosea computerul din dotare pentru a gasi clienti in scopul de a oferi servicii sexuale unor barbati si femei prin intermediul unui site de profil. Ingroziti, sefii politistei militare au descoperit ca aceasta ducea o viata dubla. Sub numele de Roxi Llewelyn, blonda care poarta un tatuaj provocator pe sanul drept facea sex atat cu femeile, cat si cu barbatii contra sumei de 100 de lire sterline pe ora, scrie Click.

Cunoscut politician filmat in timp ce-si negocia postul cu o persoana "influenta". Cancan detine mai multe inregistrari audio-video cu un foarte cunoscut politician filmat in timp ce propunea o suma mare unui reporter al ziarului nostru sub acoperire pentru a fi mentinut intr-un post extrem de important. Reporterul nostru ii fusese prezentat de un tert politicianului respectiv ca fiind aghiotantul presedintelui Traian Basescu. Inregistrarea aflata in posesiaCancan arata clar negocierile care se duc in aceste zile la toate nivelurile administratiei centrale, locale si nu numai, pentru ca anumiti oameni sa ramana in continuare pe functie sau sa fie numiti intr-un post cheie.

Ritual pentru pacalirea crizei financiare. Un templu thailandez ofera o solutie pentru a pacali criza economica: a muri si a renaste la putine minute pentru a incepe o noua viata binecuvantata de noroc. In fiecare zi, sute de thailandezi, dar si multi straini se ofera sa participe, pentru modesta suma de 80 de bahti (1,7 euro) la acest ritual budist, scrie Click.