Puii de cimpanzeu, mai inteligenti decat bebelusii. Cercetatorii de la Emory University din Atlanta, SUA, au descoperit ca puii de cimpanzeu sunt mai inteligenti decat bebelusii. In urma studiului realizat de cercetatorii americani s-a observat ca daca stau zilnic in prezenta oamenilor, puii de cimpanzeu invata mai repede si mai multe lucruri decat bebelusii, scrie Libertatea.

Ceasul Elodiei, scos la vanzare pe internet. Romanii nu se dau in laturi de la posibilitatea de a castiga un ban de pe urma cazului Elodia si a numelui avocatei din Brasov: dupa modelul "prajitura Elodia", pe internet a fost scos la licitatie ceasul sotiei lui Cioaca, despre care vanzatorul spune ca este chiar ceasul pe care avocata l-a purtat inainte de disparitie, scrie Cancan.

Croatia: Primesc bani daca dau copiilor nume traditionale. Un preot catolic din Croatia a decis sa ofere bani parintilor care isi boteaza copiii cu prenume traditionale, pentru a pastra identitatea natiunii croate.“Cel care isi boteaza copilul cu prenumele bunicului, bunicii, a unui sfant sarbatorit in preajma zilei de nastere a copilului sau cu unul dintre prenumele propuse aici, va primi 1.000 de kunas (135 de euro) de la preot”, scrie pe o hartie de pe usa unei biserici din portul Ploce, potrivit Click.

Recordul pentru cei mai mari sani din lume a fost doborat. Maxi Mounds detinatoarea celor mai mari sani artificiali din lume pana mai ieri este foarte trista. Actrita braziliana Sheyla Hershey a reusit dupa noua operatii de marire a sanilor sa fie noua detinatoare a recordului mondial absolut la marimea bustului depasind circumferinta de 154 de centimetri si cei 9 litri de silicon din fiecare san al blondei Maxi Mounds, scrie Libertatea.

A pierdut peste un milion de euro la poker. Un scotian dependent de jocuri de noroc a pierdut peste un milion de euro jucand poker online. Christopher Proudfoot, in varsta de 28 de ani, a furat banii din conturile companiei de credite unde lucra, scrie Cancan.

Profa de atacuri sinucigase a pregatit 80 de "eleve". Fortele irakiene au arestat o femeie - supranumita de presa “cea mai periculoasa bunica din lume” - care a supervizat personal pregatirea a 80 de teroriste sinucigase. 28 dintre femeile kamikaze recrutate de Samira Ahmed Jassim au comis deja atentate sinucigase in Irak, scrie Click.

Condamnata la inchisoare pentru ca a parcat neregulamentar de 700 de ori. O soferita din Austria a fost condamnata la 16 luni de inchisoare dupa ce pe numele ei au fost emise amenzi in valoare totala de 310.000 euro, pentru parcari neregulamentare. In varsta de 38 de ani, Maria Schaeffer a fost amendata de 700 de ori pentru stationari de lunga durata in parcari destinate opririlor pe termen scurt, scrie Libertatea.

Anglia: restaurantul unde platesti atat cat crezi de cuviinta. Un restaurant londonez crede ca a gasit raspunsul la scaderea numarului clientilor provocata de criza economica: in loc sa le prezinte nota de plata, el le lasa acestora grija de a plati ceea ce ei considera ca este pretul corect, scrie Click.

O catelusa a adus pe lume 13 pui. Lila, o catelusa din rasa ciobanesc german in varsta de trei ani, din East Kilbride, Marea Britanie, l-a lasat cu gura cascata pe stapanul sau, zilele trecute, dupa ce a adus pe lume 13 pui, scrie Libertatea.