Un hot a ramas blocat la 15 metri inaltime. Un hot a fost surprins, ieri, pe pervazul unei ferestre de la etajul patru al unui imobil din Londra, Marea Britanie, in timp ce incerca sa fuga dintr-un apartament de unde furase un laptop. Pentru ca locatarii au chemat imediat politia, suspectul, inarmat cu un cutit, imbracat doar cu un hanorac si cu o pereche de bermude, a petrecut mai bine de sase ore tinandu-se de o fereastra la 15 metri inaltime, in timp ce purta negocieri cu autoritatile, pe un frig teribil, scrie Libertatea.

A incercat sa fure un laptop pentru a intra pe Facebook. Conform Associated Press, un tanar in varsta de 19 ani a incercat sa fure laptopul unui client de la Starbucks pentru a-si verifica contul de pe Facebook. Autoritatile spun ca tanarul a luat laptopul si a fugit din cafeneaua localizata intr-un mall. Doua persoane din parcarea mall-ului l-au prins pe hot si l-au tinut acolo pana in momentul in care garzile de securitate au sosit in parcare. Victima si-a recuperat laptopul, iar adolescentul a fost acuzat de furt, urmand sa petreaca o vreme in inchisoare, scrie Gardianul.

A stat sub apa fara sa respire, pana a murit. Un barbat de 23 de ani din Corpus Christi, Texas, a murit din prostie. Tanarul era cu prietenii lui la picnic in apropierea unui lac si le-a zis acestora ca poate sa stea mult timp sub apa fara sa respire, scrie Libertatea.

Iluzii optice create prin desenele 3D de pe strada. Odata cu cea de-a 30-a intalnire a artistilor stradali, strazile din Irlanda si Germania au fost impodobite cu numeroase lucrari 3D, ale artistului Edgar Mueller, in varsta de 40 de ani. Nu sunt lucrari simple, ci sunt desene realizate pe asfalt care prezinta diferite scenarii. Unul din desenele sale arata cum pamantul arde, iar pietonii ocolesc craterul vulcanic imens din mijlocul strazii. Artistul si-a petrecut, in medie, cinci zile, lucrand cate 12 ore pe zi, la fiecare dintre lucrarile sale 3D, a cate 250 metri patrati, scrie Gardianul.

Detine recordul pentru impins portocala cu nasul. Un american a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a impins o portocala cu nasul, pe o distanta de o mila. Durata acestui experiment a fost de circa 29 de minute. Ashrita Furman a detinut si in trecut recordul, de mai multe ori chiar, si se va chinui asa in fiecare an pentru a-si depasi performanta, scrie Libertatea.

Baiatul pisica – poate vedea pe intuneric la fel de bine ca si pe lumina. Baiatul pisica i-a uimit pe doctori cu ochii sai stralucitori cu care poate vedea pe intuneric. Medicii care au studiat capacitatea vizuala uimitoare a baiatului, dupa ce tatal sau l-a dus la un spital din Dahua, din sudul Chinei, ingrijorat de ochii sai albastri stralucitori. "Cand era mic, doctorii au spus ca ochii sai se vor innegri si vor arata la fel ca la restul chinezilor. Dar asta nu s-a intamplat si din acest motiv am venit cu el la spital" a declarat tatal lui Nong Youhui pentru The Sun. In urma testelor, medicii au aflat ca baiatul poate citi perfect pe intuneric, fara nici o sursa de lumina, scrie Gardianul.

Formula matematica a clatitei perfecte. O profesoara de matematica de la Universitatea din Wolverhampton, Marea Britanie, a descoperit formula matematica in urma careia poti calcula cat de bune sunt clatitele pe care le gatesti. Astfel, complicata si aparent de neinteles, formula lui Ruth Fairclough suna cam asa: 100 - [10L - 7F + C(k - C) + T(m - T)]/(S - E). Cu cat rezultatul e mai apropiat de 100, cu atat clatita respectiva se apropie de perfectiune, desi, fie vorba intre noi, gusturile nu se discuta, scrie Libertatea.

Instanta i-a dat podul de la intrarea in Brasov. Situatie fara precedent in istoria Primariei Brasov. Aceasta se afla pusa in fata unei decizii judecatoresti definitive si irevocabile, pe care nu stie cum sa o execute. Mai exact, pasajul de la intrarea in oras, din zona Darste, cel care leaga DN1, DN1A si ocolitoarea Brasovului va trebui demolat, pentru a fi retrocedati 460 de metri patrati castigati in instanta de un brasovean, scrie Cancan.