Daca te lasi de fumat, te casatoresti gratis. Organizatorii unei campanii anti-fumat din Riad, Arabia Saudita, incearca sa ii determine pe fumatori sa renunte la uratul obicei, promitandu-le nunti gratis. Astfel, toti barbatii (n.r. - costurile nuntii sunt suportate de barbati) care se inscriu la program si care renunta la fumat, au posibilitatea sa participe la o tombola. Unul dintre ei va beneficia de o nunta cu mare fast, platita in intregime de organizatorii campaniei, iar alti 20 de barbati vor primi mobila noua pentru intreaga casa, scrie Libertatea.

Cele mai creative campanii anti-fumat. Fumatul este un viciu ucigator. Peste 10 milioane de oameni din intreaga lume isi risca viata in fiecare zi din cauza fumatului. Campania, inca prezenta la noi, cu imaginile sumbre pe pachetele de tigari, nu pare sa fi avut succes. In toate statele lumii exista astfel de campanii anti-fumat, care mai de care mai creative, scrie Gardianul.

A primit o sageata intre ochi, dar a scapat. Adele Curran, de 42 de ani, din Noua Zeelanda, a fost la un pas de moarte, dupa ce o sageata i-a intrat exact intre ochi. Norocul ei a fost ca tepusa nu a patruns prea adanc in capul femeii si, astfel, nu i-a atins creierul. Adele isi uda linistita florile, in gradina casei ei din Aukland, cand s-a trezit cu o sageata de 40 de centimetri intre ochi, scrie Libertatea.

Milionarul de la Loto are o fiica secreta. Barbatul din Galati care a castigat 12 milioane de euro de la Loto pastreaza intr-un colt al trecutului sau un mare secret. Doar cateva persoane, foarte apropiate lui, cunosc faptul ca milionarul are o fiica. El nu mai stie insa nimic despre aceasta! Practic, in 1984, Iulian Constandachi si-a vazut ultima data fetita. Pe atunci, micuta avea in jur de 4 ani, scrie Cancan.

Barbatii stiu exact ce vor. Femeile nu prea... Psihologul american Dustin Wood a demonstrat stiintific ca femeile nu prea stiu ce vor si sunt greu de inteles, deoarece nu pot sa ia o decizie si sa ramana la ea. Astfel, in urma unui studiu la care au participat 4.000 de adulti de ambele sexe, fiecare dintre subiecti a fost pus sa aleaga dintre barbatii, respectiv femeile din niste poze, pe cel sau cea care li se pare atragator/oare. Barbatii au analizat pozele si au decis imediat. Femeile in schimb s-au tot gandit si razgandit. Initial au ales o poza, apoi au ales alta. Ulterior au vazut ce alegeri au facut si cele de langa ele si si-au schimbat iar opiniile, scrie Libertatea.

A fiert capul sotului sau pentru a-si ajuta fiica bolnava psihic. O femeie din China a fiert capul sotului sau fiindca a auzit ca daca fiica lor, bolnava psihic de ani, va gusta din "supa" rezultata, aceasta se va vindeca. Lin Zongxiu si sotul sau au luat aceasta hotarare impreuna, asa ca au angajat un asasin pentru a face cea mai mare parte din "munca" pentru ei. Din nefericire, femeia nu a scapat si nici angajatul sau, scrie Gardianul.

S-a maritat cu prietenul de 19 ani al fiului ei. Marilyn Buttigieg, o femeie de 49 de ani din Marea Britanie, stia ca nu e deloc bine ce face cand, in urma cu trei ani, a inceput o aventura cu prietenul fiului ei, care avea atunci doar 16 ani. Insa Marilyn s-a indragostit atat de tare, incat a decis chiar sa isi paraseasca sotul, cu care era casatorita de aproape 20 de ani, pentru a trai alaturi de cel care ii furase inima, William Smith. Pe britanica nu a mai interesat-o nici macar parerea celor sapte copii ai ei, cu varste cuprinse intre 12 ani si 29 de ani, unul dintre ei acuzand-o chiar de pedofilie, scrie Libertatea.