Circumcizia folosita ca mita electorala in Bulgaria Bani, alimente, imbracaminte, excursii si chiar circumcizia au fost folosite ca mita electorala la alegerile parlamentare de duminica din Bulgaria. Cel mai exotic caz insa a fost inregistrat in cartierul locuit de romi musulmani in orasul Kazanlak (Bulgaria de Sud). Acolo s-a oferit o circumcizie gratuita pentru baieti daca parintii lor voteaza cu un anumit partid. Politistii au arestat duminica un barbat la care a fost gasita o lista cu 28 de nume. Patru din peroanele de pe lista au recunoscut ca aceasta interventie a fost efectuata pe fiii lor pe gratis, in schimbul promisiunii ca vor vota 'cu cine trebuie', scrie Libertatea.

Stai in picioare si calatoresti gratis cu avionul Liderul companiilor aeriene low-cost din Europa, RyanAir, vine cu o noua propunere inedita pentru reducerea costurilor de transport si atragerea de noi clienti. Irlandezii, prin vocea presedintelui Michael O'Leary, vor sa introduca zborul in picioare pentru care pasagerii nu vor plati bilet. Pentru cursele mai scurte de o ora si jumatate ar putea fi introduse aeronave modificate, fara scaunele din spate (ultimele 5-6 randuri), unde pasagerii vor sta in picioare sau pe scaune de bar. Daca se poate in tren si in metrou, de ce sa nu se poata si in avion, s-au gandit irlandezii, informeaza Libertatea.

Stewardese dezbracate la New Zeeland Air Compania aeriana New Zeeland Air a decis sa foloseasca o metoda iesita din comun pentru a atrage atentia pasagerilor asupra stewardeselor, in momentul in care acestea prezinta instructiunile de zbor. Astfel, s-a hotarat, recent, ca asistentele de zbor sa le ofere indicatii pasagerilor complet dezbracate, corpul lor fiind decorat cu picturi, scrie Libertatea.

Tablou pictat cu gem si sosuri, dat cu 5.000 de lire in Marea Britanie. Un tablou pictat folosind gem, marmelada si sosuri, care reda biblioteca centrala din Manchester, a fost vandut, in cadrul unei licitatii, pentru 5.000 de lire. Copaci cu aroma de mure, pavaj de marmelada fac parte din viziunea artistei Lindi Kirwin. Opera de arta a fost cumparata de un om de afaceri, banii urmand sa fie donati pentru construirea unui nou spital pentru copii, scrie Click.

Heather Mills, fosta sotie a lui Paul McCartney, care a fost acuzata in trecut ca-si face publicitate afisandu-si peste tot proteza pe care o are la piciorul stang, a demonstrat acum ca are abilitati de alpinista. Mills, in varsta de 41 de ani, si-a deschis in East Sussex un restaurant pentru vegetarieni, Bites. Pentru a fi sigura ca va aparea in toate ziarele la deschiderea localului, in loc sa se imbrace sexy, Heather si-a pus o bluza, pantaloni si un sort de bucatarie, apoi s-a cocotat pe o scara si, de parca nu ar fi fost suficient, s-a urcat pe acoperisul restaurantului, chiar langa reclama luminoasa, de unde le-a urat bun venit clientilor sai. Desi, dupa cum au comentat gurile rele, Mills arata de parca era o sinucigasa care voia sa se arunce dupa cladire, acrobatia sa a avut efectul scontat, toata lumea comentand evenimentul, scrie Cancan.

j