Doi politisti australieni, in fundul gol pe strada. Oamenii legii sunt cercetati pentru expunerea nuditatii in public, la semafor. Incidentul a fost raportat de o femeie, care a vazut o autoutilitara oprita la un semafor din Brisbane, duminica dupa-amiaza. Din masina, au iesit doi barbati goi care au inceput sa alerge in jurul ei. Cand politistii au verificat numarul dubei, acestia au observat ca autovehiculul apartine autoritatilor locale, scrie Click.

Doi tineri si-au trimis unul altuia 217.000 de sms-uri intr-o luna. Doi tineri din Statele Unite au reusit performanta de a-si trimite unul altuia 217.000 de sms-uri intr-o luna. Vechiul record mondial pentru cele mai multe sms-uri intr-o luna apartinea indianului Deepak Sharma, care a trimis 182.000 de mesaje scrise. Din pacate, nici unul dintre cele 217.000 de sms-uri nu a fost gratuit, iar factura primita a fost in valoare de 26.000 de dolari, scrie Gardianul.

Sexy-politista comunitara. Este tanara, blonda, are 1,80 inaltime, picioare lungi si un zambet fermecator. Desi mama-natura a inzestrat-o cu insusiri de manechin, Izabela (26 de ani) nu defileaza pe podium, ci lucreaza ca politista comunitara. Ea coordoneaza si actiunile de ridicare a masinilor parcate neregulamentar in sectorul 2. Izabela a intrat in lumea modei cand avea 16 ani. A lucrat ca fotomodel timp de cinci ani. Ea spune ca a renuntat, insa, la o cariera in modelling deoarece nu a avut cunostinte care sa o sustina, scrie Cancan.

Ea este femeia cu sani de 24 de kilograme. Se mandreste ca are cei mai mari sani nesiliconati, din lume. „Itsy" si „Bitsy", dupa cum ea insasi i-a poreclit, cantaresc acum, dupa eforturi indelungi, 12 kilograme fiecare, iar circumferinta lor este de 170 cm.Totusi, nu natura a inzestrat-o pe Chelsea Charms cu cei doi colosi.Ea a apelat la o operatie pentru marire de sani. In urma cu noua ani, Chelsea, actualmente actrita porno americana, a suferit o interventie chirurgicala prin care i-a fost iritat „depozitul" mamar, iar, cu ajutorul polipropilenei, corpul a inceput automat, sa-i pompeze fluid in sani. Aceasta procedura a fost de mai multi ani interzisa in SUA, scrie Click.

Nemtoaiecele si-au aratat sanii si fundul la Oktoberfest! Festivalul nemtesc Oktoberfest este in toi in Munchen unde toata lumea petrece, bea bere si face tot ce vrea. Este a 176-a editie a festivalului care asteapta anul acesta peste sase milioane de vizitatori. Cele mai dezinvolte au fost insa fetele care nu s-au sfiit sa-si arate sanii si fesele si sa bea traditionala bere ca pe apa, scrie Libertatea.

A divortat pentru ca sotul a facut pipi in cratite. O femeie din Nigeria a intentat divort deoarece barbatul ei si-a facut nevoile in oalele de bucatarie. Oluwakele Ogubdele a povestit la tribunal ca Oluwafemi, sotul sau, a venit baut acasa si s-a usurat pe vesela ei si pe oalele din bucatarie. Femeia a mai declarat ca nu-si mai iubeste barbatul deoarece nu si-a mai indeplinit atributiunile de cap al familiei de foarte mult timp, scrie Click.

Le-a fost furata gradina de catre... vecini. A fi un vecin bun inseamna a avea grija de lucrurile celor de langa tine, cand acestia nu sunt acasa. Un cuplu a vazut cat de "buni" sunt vecinii lor atunci cand s-au intors din vacanta si au observat ca gradina lor disparuse. Toate plantele, jucariile copiilor si ornamentele disparusera. Mare le-a fost mirarea celor doi sa vada ca toate aceste lucruri aparusera "ca prin minune" in gradina vecinilor din Hazel Slade, Staffordshire, Marea Britanie. Valoarea lucrurilor "insusite" peste noapte de catre vecini se ridica la 1.000 de lire sterline, scrie Gardianul.

Au cheltuit 40.000 de dolari pentru custodia cainelui. Dexter, un mops dragalas, este in centrul unei amarnice batalii in justitie in New Jersey, SUA. Fostii sai stapani, care au divortat, au cheltuit 40.000 de dolari in lupta inversunata pentru a obtine custodia lui. Dexter este de aproape trei ani disputat in justitie de americanii Eric Dare si Doreen Houseman, care au divortat dupa 13 ani de casnicie. Fostii soti au cheltuit fiecare cate 20.000 de dolari cu avocatii pe parcursul procesului, scrie Click.

El este cel mai mic fan Beyonce! Si ce daca este inca in scutece?! Asta nu inseamna ca nu poate sa danseze pe muzica interpretei preferate si chiar sa adauge la coregrafie miscari originale. Vizibil distras de “proiectul” sau, micutul ii ignora total pe parintii care se amuza in spatele camerelor de luat vederi, scrie Libertatea.