Iata ochelarii care traduc instantaneu cuvintele din alte limbi! 'No fever' (nu am febra), explica un pacient american unui medic japonez care nu stie nici o iota de engleza. 'Wakarimashita' (am inteles), vine raspunsul imediat al medicului dupa ce cuvintele americanului i-au fost traduse instantaneu si proiectate pe ochi cu ajutorul unor ochelari speciali, realizati de concernul nipon de electronica si informatica NEC. NEC a conceput un sistem vizual si sonor de traducere instantanee din limba engleza in japoneza (si invers), sistem ce a fost atasat unor lentile de ochelari si care proiecteaza imaginea traducerii direct pe retina, scrie Click.

Cea mai scumpa bere din lume. O sticla din cea mai scumpa bere din lume costa aproximativ 1000 de euro, are volumul de 12 litri si poate fi gasita la restaurantul Belgo, din Londra, sau poate fi comandata pe internet. "Are 12 litri si e destul de grea. E nevoie de doi oameni doar pentru a turna in pahare. Cea mai mare parte din pret reprezinta chiar sticla. Am vandut in trecut 3 sticle si mai avem una in pivnita cu care nu stim ce sa facem. Prefer sa le-o fac cadou clientilor fideli, decat sa o aduc la o masa la care clientii cer «cea mai scumpa bere din restaurant»." Pe locul doi, in lume, se afla berea Utopia lui Samuel Adam, car se vinde la pretul de 100 de dolari sticla, scrie Gardianul.

Suedezii si norvegiencele - frumosi, britanicii - urati cu spume. Barbatii suedezi si femeile din Norvegia sunt cei mai frumosi oameni din lume, potrivit unui controversat website care permite doar oamenilor cu aspect placut sa devina membri. Potrivit Daily Telegraph, cei deja inregistrati pe site dau note potentialilor membri intr-un interval de 48 de ore dupa ce acestia au postat o poza recenta si si-au completat profilul. Pana acum, barbatii suedezi s-au dovedit cei mai atragatori, cu o rata de acceptare de 65%, in timp ce norvegiencele sunt considerate cele mai frumoase, cu o rata de 76%, scrie Click.

La multi ani si-un tort-penis! O bunica din SUA si nepotica ei si-au sarbatorit ziua de nastere in aceeasi zi. Cum de la nicio aniversare nu lipseste tortul aniversar, cele doua au primit doua delicioase deserturi, insa cu mesaje adecvate varstei lor. Daca pentru micuta sarbatorita a fost pregatit un tort cu imaginea unui calut imprimata pe el, bunica a primit un tort in forma de penis, care a cam facut-o sa roseasca in momentul in care a suflat in lumanari, scrie Cancan.

S-a vindecat de cancer dupa ce a castigat la loto. Les Scading, un mecanic de 58 de ani din Newport, care devenise somer si aflase ca este bolnav de cancer, s-a refacut miraculos dupa ce a aflat ca a castigat 91 de milioane de lire sterline la loterie. Barbatul mai avea 76 de lire in contul din banca in momentul in care si-a cumparat un bilet la loteria Euromillions, scrie Click.

A aparut computerul pentru batrani. Un nou model de computer, care are numai sase butoane, realizat special pentru persoanele cu varste peste 60 de ani, care nu stiu sa foloseasca aceste dispozitive, a fost lansat in Marea Britanie. Noul computer, numit SimplicITy, are numai sase butoane care ii directioneaza pe utilizatori catre servicii online de baza cum ar fi posta electronica sau platformele de chat. Potrivit datelor guvernului britanic, peste sase milioane de englezi cu varste peste 65 de ani nu au folosit niciodata internetul. Computerele sunt facute doar la comanda si ajung la destinatar in doua saptamani, scrie Libertatea.

Sofeaza din nou cu ajutorul mainilor bionice. Desi pare ceva scos din romanele SF, mainile bionice exista cu adevarat si au inceput deja sa schimbe radical viata celor care au pierdut unul sau ambele membre. Christan Kandlbauer, un electrician auto din Austria, si-a pierdut ambele maini intr-un accident in urma cu doi ani. Acum insa, companiile germane Otto Block si Paravan i-au pregatit doua maini bionice pentru a-i readuce viata cat de cat la normal. Ba mai mult, cele doua companii i-au modificat si o masina pe care sa o poata conduce cu noile sale maini bionice, scrie AutoDigest.ro.

Un soldat va reprezenta Anglia la Miss Word. Britanicii au desemnat un soldat sa-i reprezinte la concursul Miss World, dupa ce fosta Miss Anglia si-a pierdut coroana pentru ca a fost in centrul atentiei intr-un scandal dintr-un bar. In varsta de 21 de ani, caporalul Katrina Hodge a primit un concediu prelungit pentru a putea sa-si reprezinte tara la competitie. Ea marturiseste ca inainte sa participe la Miss Anglia nici nu stia sa mearga pe tocuri, insa acum vrea ca tara ei sa ocupe un loc fruntas la Miss World 2009, scrie Libertatea.